familycouple
setuprateenter

Konyaaltı Nerede, Nasıl Gidilir?

Konyaaltı Nerede, Nasıl Gidilir?
Konyaaltı Nerede, Nasıl Gidilir?

Konyaaltı nerededir? Konyaaltı’na nasıl gidilir? Konyaaltı hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Konyaaltı’nın turistik açıdan önemi nedir? Konyaaltı ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Konyaaltı etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Konyaaltı Plajı nerededir? Konyaaltı Plajına nasıl gidilir? Konyaaltı hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Konyaaltı Nerededir?

Konyaaltı, Antalya ilinin ilçesidir. Antalya’nın en gözde ve en popüler tatil yerlerinden bir tanesi olan Konyaaltı’nda gezilip görülmesi gereken pek çok yer vardır. Turizm açısından her yıl yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Konyaaltı, tam bir tatil merkezidir.

Bulunduğu konumu itibari ile oldukça avantajlı bir yer alan Konyaaltı, özellikle son zamanların turizm açısında hızlı yükselen tatil yeridir.

Konyaaltı, Likya sınırları içerisinde yer alan ve eski zamanlarda pek çok uygarlığı bünyesinde barındıran eski bir yerleşim yeridir. Konyaaltı tarihinin milattan önce 30 yıl öncesine kadar uzandığı bilinmektedir. Antalya’nın batı ucunda yer alan Konyaaltı, aynı adı taşıyan plajı ile oldukça ünlüdür. Konyaaltı Plajı, şehrin batı kısmındaki falezlerin bittiği noktada başlamaktadır. Yaklaşık olarak Konyaaltı Plajının uzunluğu 4 veya 5 kilometre civarındadır. Konyaaltı, Antalya ve Kemer yolu üzerinde bulunmaktadır.

Konyaaltı’na Nasıl Gidilir?

Konyaaltı’na gidebilmek için öncelikle Antalya merkeze kadar ulaşımınızı tamamlamış olmanız gerekmektedir. Havayolu ile gelmek istiyorsanız eğer Antalya Havalimanına indikten sonra özel aracınız yoksa toplu taşıma araçlarını kullanarak kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Konyaaltı’nın Antalya merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 6 kilometre civarındadır. Antalya Otogarından buraya ulaşım sağlamak isteyenler için her saat başı otogardan Konyaaltı’na giden otobüsler ile kısa sürede varış sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış