familycouple
setuprateenter

Konforlu Yapısı ile Özel Havuzlu Muhafazakar Villalar

Konforlu Yapısı ile Özel Havuzlu Muhafazakar Villalar
Konforlu Yapısı ile Özel Havuzlu Muhafazakar Villalar

Bazı bireyler tatilini geçireceği alanın olabildiğince coşkulu, kalabalık ve eğlenceli olmasını isterler. Bazı tatilciler ise tatil bölgesinin sakin, konforlu ve gözlerden uzak olmasını ister. Bu gibi taleplerde huzurlu bir donanıma sahip olan özel havuzlu muhafazakar villalar tercih edilebilir. Antalya, Kalkan, Kaş ve Fethiye gibi farklı bölgelerde bulunan muhafazakar villalar, denizden yüksek konumu, eşsiz manzarası, havuzlu ve keyifli biçimde tasarlanmış özellikleri ile ideal tatil alternatifi olarak sunulmaktadır.

Akdeniz bölgesi genelinde Villa durağı sayesinde seçilebilecek muhafazakar villalar, öncelikli olarak huzurlu bir ortamda tatil yaşamanız için mimarisi ile ön plana çıkmaktadır. Mimari yapıda kişi sayısına göre oda sayısı mevcut olan, iç dekorasyonu özenli bir biçimde dekore edilmiş, bahçe, manzara, barbekü ve garaj gibi olanakları bulunan muhafazakar villalar da tatil yaşamak ayrıcalıktır. Mesela, bazı muhafazakar villa havuzunda yüzerken büyüleyici bir deniz manzarası ile karşılaşabilir ve havuzdan çıkmak dahi istemeyebilirsiniz.

Birçok tatilci için villa yahut yazlık kiralamak lüks bir durum olarak görünse dahi firmamız daha lüks özelliklerin tercih edilmesi için fırsatlar da sunmaktadır. Mesela, özel havuzlu muhafazakar villalar içerisinde jakuzi gibi bir olanakların bulunmasını tercih edebilirsiniz.

Yerli ve yabancı tatil severler tarafından her yıl yoğun bir biçimde tercih edilen özel havuzlu muhafazakar villalar özellikle akşam saatlerinde deniz manzarası karşısında dinlenmek ve huzur bulmak için ayrı bir konuma sahiptir. Bazı tatilciler bir tarafta deniz bir tarafta orman manzarasına sahip olan çok lüks muhafazakar villaları dahi seçebilmektedir. Ayrıca daha lüks ve özel bir tercih gerçekleştirmek açısından muhafazakar yani korunaklı yapıya sahip olan villalar da ibadetlerinizi rahatlıkla yerine getirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış