familycouple
setuprateenter

Kız Kumu Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?

Kız Kumu Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?
Kız Kumu Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?

Kız Kumu Plajı nerededir? Kız Kumu Plajına nasıl gidilir? Kız Kumu Plajı hangi il sınırları içerisinde bulunmaktadır? Kız Kumu Plajının önemi nedir? Kız Kumu Plajının özellikleri nedir? Kız Kumu Plajı etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Kız Kumu Plajı hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Kız Kumu Plajı Nerededir?

Kız Kumu Plajı, Muğla ilinin Marmaris ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Orhaniye Köyünde bulunan Kız Kumu Plajı, son dönemlerde oldukça popüler yerlerden bir tanesi haline gelmiştir.

Kız Kumu Plajının çevresi yemyeşil ağaçlıklar ve çam ağaçları ile çevrilidir. Burası eski Rum köylerinden bir tanesidir.

Daha önceleri isim olarak bilinmeyen Kız Kumu Plajı, son dönemlerde herkes tarafından bilinmeye başlanmıştır. Kız Kumu Plajının suyu oldukça tertemizdir. Huzur veren bir ortama sahip olan bu yer özellikle yabancı turistler tarafından büyük rağbet görmektedir.

Kız Kumu Plajının diğer plajlardan ayıran en önemli özellik ise deniz üzerinde yürüme fırsatı sunmasıdır. Uzaktan çekilen fotoğraflarda adeta denizin üzerinde yürüyormuşsunuz gibi görünmektedir.

Kız Kumu Plajına Nasıl Gidilir?

Kız Kumu Plajına gidebilmek için Marmaris merkezden kalkan Orhaniye dolmuşlarına binebilirsiniz. Bu dolmuşlar sayesinde Kız Kumu Plajına kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kız Kumu Plajına özel aracı ile gitmek isteyenler buraya ulaşım sağlayabilmek için Marmaris ve Darça karayolu üzerinden Hisarönü, Orhaniye ve Selimiye sapağına girerek 5 kilometre yol gittikten sonra bu plaja ulaşım sağlayabilirler. Özel aracı ile gelenler bu plaj çevresinde yer alan park alanlarına araçlarını park edebilirler.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış