familycouple
setuprateenter

Kiralık Villalarda Unutulmaz Bir Tatil

Kiralık Villalarda Unutulmaz Bir Tatil
Kiralık Villalarda Unutulmaz Bir Tatil

Yeni güne neşeli ve enerjik başlamanızı sağlayacak kiralık villa, aileniz ve dostlarınızla yaşayacağınız unutulmaz tatili size sunacaktır. Yıl boyunca gelmesi için sabırsızlandığınız tatil dönemi gelip çattığında, nereye gitsem diye düşünmek mecburiyetinde kalmayacaksınız. Şayet muhafazakar hayat tarzını yaşıyorsanız ve kalabalıktan haz almıyorsanız kiralık villalar sizin için idealdir. Konaklama kapasiteleri yüksek olan kiralık villalar, 2 ile 16 kişi arasında tatilciyi konaklatmaktadır. Kalabalıktan ve şehrin karmaşasından uzak tatil yaşama fırsatı sunduğu için son dönemlerde yerli ve yabancı tatilciler tarafından talep edilmektedir

Bahçesi ve havuzu çevreden görünmeyecek formatta tasarlanan muhafazakar kiralık villa seçenekleri de yer almaktadır. Klasik yazlıklara kıyasla estetik ve mimari bakımdan oldukça değişiktir. Taş tasarıma sahip kiralık villalarda tatil yapmanızı sizlere tavsiye ediyoruz. Böylelikle doğanın içerisinde yalnızca ağaçlar, havuz ve siz olabilirsiniz. Kiralık villalarda rehberler eşliğinde doğa yürüyüşleri yapabilir, bütün yılın yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Doğanın ortasında ağaçlarla birlikte sonsuzluğa uzanan bir tatil yapmak, tatilinizi unutulmaz kılacaktır. Talep ettiğiniz takdirde deniz manzarasını uzaktan gören kiralık villa kiralayarak hem doğanın hem denizin mükemmel manzarasını seyredebilirsiniz.

Kiralık Villa Antalya

Akdeniz tatil alternatifi bakımından fazlası ile gelişmiş olduğu için arasından tercih yapacağınız pek çok kiralık villa mevcuttur. Arzu ettiğiniz takdirde her sezon değişik bir kiralık villada tatil yaşayarak, sizi en mutlu edeni bulabilirsiniz. İslamlar, Üzümlü, Kaş, Fethiye ve Kalkan gibi eşsiz bölgelerdeki kiralık villalar, yaşam tarzınızla birebir uyum sağlayacaktır. Ancak kiralık villalar da tatil yapan tatilciler dinlenmek yerine yorulana kadar eğlencenin keyfini çıkarmaktadır. Ulaşım alternatifleri bakımından ulaşımı kolay merkeze yakın konumdaki kiralık villaları da kiralama yapabilirsiniz. Böylelikle gereksinim duyduğunuz anda markete, kafeye, alışveriş merkezine ve diğer yerlere kolaylıkla gidebilirsiniz.

Kiralık villa sunduğu dekorasyon ile size nezih ve ferah bir ortam sağlamaktadır. Kahvaltınızı bahçede yaparak, doğanın tarifi mümkün olmayan güzelliğine şahit olabilirsiniz.  Dostlarınızla havuz başında mangal keyfi de yapabilirsiniz. Birbirinden güzel ağaç ve çiçekler, cıvıl cıvıl öten kuşlar tatiliniz süresince siz tatilcilere eşlik edecektir. Yalnızca size ait konforlu bir alanda özgürce tatil yaşayıp, her ayrıntıyı doyasıya tatmak istiyorsanız kiralık villalar tam size göre. Beğendiğiniz kiralık villa alternatifleri için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış