familycouple
setuprateenter

Kiralık Villa ve Tatil Evleri

Kiralık Villa ve Tatil Evleri
Kiralık Villa ve Tatil Evleri

Yaşadığımız şu günlerde tatil anlayışını tepeden tırnağa değiştiren kiralık villalar ile tatil yaşamak hem sizlere hem de sevdiklerinize çok iyi gelecek. Ülkemizin en gözde ve huzurlu bölgelerinde yer alan bu villalar, lüks görüntüleri ile konuklarını cezbedecektir.

Bütün yıl boyunca planladıkları tatil hayalinin gerçekleşmesini arzu eden pek çok aile artık oteller yerine kiralık villaları tercih etmektedir. Kiralama yapmak isteyen tatilciler arayışa başladıklarında ilk dikkatlerini çeken villaların lüksü ve konforu olmaktadır.

Modern mimari ile inşa edilen kiralık villalar, tatilinize konfor ve büyüleyici güzellikte atmosfer sağlıyor. Villa Durağı, kiralık villa kategorisinde yer alan villaları ve fotoğraflarını inceleyebilirsiniz. Bütün villalar gece ve gündüz görüntüleri ile etkileyici bir manzara sunmaktadır.

Her kitleden bireylere hitap eden kiralık villalar ister muhafazakar ister yeni evlenmiş bir çift olun, herkesin dikkatini çekmektedir. Hijyenin çok önemli olduğu bu dönemlerde, bu tür yazlık villalar da tatil yaşamak isteyenlerin sayısı artmaya başlamıştır. Bu nedenle kararınızı oluşturarak, ihtiyacınız olan villayı kiralayabilirsiniz.

Kiralık Uygun Fiyatlı Tatil Villaları

Kiralık Villalar ve kiralık apartlar, uygun kiralama seçenekleri ile sizlere sayısız fırsatlar tanır. İş yoğunluğuna mola vermek ya da ailesi ve dostlarıyla kısa bir tatil yaşamak isteyenler için idealdir. Ne isterseniz isteyin, günlük, haftalık ve aylık alternatifler ile en güzel tatil imkanı bir tık ötenizde. Genel olarak pek çok tatilci Antalya, Üzümlü, Patara, Kaş, Kalkan ve İslamlar gibi popüler tatil yörelerinde tatillerini yaşamak istiyorlar.

Doğal olarak bu bölgelerdeki kiralık villalar daha gösterişli bir biçimde karşımıza çıkabiliyor. Ayrıca doğa ile iç içe olması sayesinde şehrin temposundan ve gürültüsünden uzak kalınabiliyor. 2 kişilik, 6 kişilik ve daha fazla konaklama kapasitesi ile büyüleyici villalar, sizlere özgürlüğün kapısını açacaktır.

Birden fazla yatak odası, banyo, tuvalet ve salon ile kendinizi çok konforlu hissedeceğiniz lüks villaları kiralayabilirsiniz. Kategoride yer alan fotoğraflar ile villaların hem iç hem de dış dekorasyonlarını inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

En İyi Kiralık Villalar

Yeni nesil en iyi tatil türü olan yazlık tatil villaları, pek çok olanağı tatilcilere tanıyarak, daha sınırsız bir tatil sunmaktadır. Konforlu ve büyüleyici odaların yanı sıra bölgenin doğal ve turistik alanlarını da keşfederek, değişik bir tatil yaşayabilirsiniz. Yahut belirli periyotlarla düzenlenen etkinliklerle yamaç paraşütü, sörf ve tekne turları gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Bütün tatilcileri kendine hayran bırakan kiralık villalar, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmenin en etkili durak noktasıdır.

Vaktinizi iyi değerlendirmek, her anı dolu dolu yaşamak için bu yerler vazgeçilmeziniz olacaktır. Yine de pek çok tatil tutkunu fiyatlar konusunda endişe etmektedir. Çünkü bu kadar çok olanak uygun fiyat olamaz endişesini taşırlar. Ancak otellere nazaran hem daha fazla olanak sunan hem de daha uygun fiyatlandırmalar sunan alternatiflerden birisidir. Farklı fiyat yapısında pek çok kiralık villa bulunmaktadır. Ekonominize ve ihtiyaçlarınıza göre bir villa aramaya başlayarak, kendinize uygun olanı kolayca kiralayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış