familycouple
setuprateenter

Kiralık Villa Seçenekleri ile Huzurlu bir Tatil

Kiralık Villa Seçenekleri ile Huzurlu bir Tatil
Kiralık Villa Seçenekleri ile Huzurlu bir Tatil

Tatil sever aileler tarafından, yaz mevsiminin tamamında rahat ve konforlu bir tatil yaşanması için uzun bir tatil dönemi ayarlanmaktadır. Bu kadar uzun bir zaman içerisinde devamlı olarak oteller yahut diğer konaklama işletmelerinin tercih edilmesi yerine kiralık villalar seçilebilir. Özellikle Kaş, Kalkan, Üzümlü ve İslamlar gibi bölgelerde kiralık villa talep ettiğinizde, Villa Durağı üzerinden nitelikli hizmetler almanız mümkün olacaktır. Kiralık villalar, yerli ve yabancı turistler tarafından seçildiği gibi son dönemlerde gurbetçi vatandaşlar tarafından da fazlası ile tercih edilmektedir.

Yapılan bu kiralama işleminin temel avantajı, tam bir ev konforunda tatil yaşama imkanı elde edilmesidir. Aslında temel olarak kiralanan villalar, bir ev olduğu için hiçbir eksiği bulunmamaktadır. Ayrıca yapılan rutin bakım hizmetleri ve temizlik hizmetleri ile rahatlıkla tercih edilebilir. Mesela Temmuz ve ağustos ayı gibi iki aylık yaz sezonunda muhteşem ve uzun bir tatil gerçekleştirmek için çocuklarınız ve dostlarınız ile bir villa kiralamayı seçebilirsiniz.

Uzun bir yaz tatili için seçim yapmış olduğunuz kiralık villalar, ayrıca eşsiz bir deniz manzarasına sahip mekanlardır. Bu muhteşem manzara sayesinde her sabah uyandığınızda sabah kahvaltısı için denizin karşısında kusursuz bir sofrada dostlarınız ile bir araya gelebilirsiniz. Akşam yemeklerinde çay, kahve ve lezzetli yemekleri yemeniz için keyif oluşturacak bu eşsiz manzara, gün boyunca da gözlerinizi kamaştıracak bir tablo gibi karşınızda olacaktır.

Deniz manzarası bakımından düşünüldüğünde, yalnızca bahçenizde ve terasınızda görebileceğiniz bir görüntü değildir. Kiralık tatil villaları içinde yer alan havuzlarda yüzerken de görebileceğiniz bir manzarayı göz önünde bulundurabilirsiniz. Çünkü Villa Durağı sizin için havuzdan görebileceğiniz deniz manzarasına sahip olan kiralık villlaları sağlamaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış