familycouple
setuprateenter

Kiralık Lüks Villa Tatili İçin Erken Rezervasyon

Kiralık Lüks Villa Tatili İçin Erken Rezervasyon
Kiralık Lüks Villa Tatili İçin Erken Rezervasyon

Son dönemlerde tatilciler tarafından kiralık villalara, otel ve diğer konaklama işletmelerine göre daha fazla rağbet edilmektedir. Bu sebeple Villa Durağı tarafından sunulan lüks villalar seçeneklerine erken rezervasyon gerçekleştirmek ideal bir seçim oluşturmaktadır. Çünkü birbirinden değişik ve birbirinden güzel pek çok lüks villa, erken rezervasyon sayesinde çoğu dönem bir hafta ve daha fazla süreler için ayrılmaktadır.

Özellikle konaklama yapacağınız kişi sayısı, kiralık villa içerisinde istenen özellikler, havuz ölçüsü ve manzara özellikleri dikkate alındığında erken rezervasyon avantajlar oluşturulabilir. Mesela, 4 kişi konaklama gerçekleştirmek için uygun kapasiteli olan villa alternatifleri, belirli sayıda olduğu için bu sayede doğru villayı tercih ederek sizde tatiliniz için erken rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Lüks Villalar ve Fiziki Özellikleri

Fiziki özellikler bakımından lüks kiralık yazlık tatil villaları incelendiğinde, özellikle havuz, bahçe, barbekü, teras, şezlong, şemsiye gibi bütün olanakların sağlanmış olduğu görülebilir. Ayrıca villa içerisinde salon bölümünde oturma grubu, televizyon, klima, yemek masası gibi bütün gereksinimler yer almaktadır. Mutfak alanında ankastre set, mutfak masası, tezgahlar, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi olanaklar ve çoğu zaman her oda içerisinde de ayrı bir banyo bulunmaktadır.

Bütün bu özelliklerin haricinde kendine ait bir garajı da bulunan bu özel lüks villalar, şehir merkezine genel olarak birkaç yüz metre gibi kısa bir mesafede konumlandırılmıştır. Bu sayede lüks kiralık yazlık tatil villaları seçim yapıldığında, gün içerisinde kiralık villa içerisindeki bütün imkanlar ile konforlu bir zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz herhangi bir zaman aralığında şehir merkezine veya plajlara rahatlıkla gidebilirsiniz. Kısacası hem deniz sefası yaşamak hem de şehir merkezinde çılgın bir tur ve alışveriş için lüks villalar gayet ideal bir konumda yer almaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış