familycouple
setuprateenter

Kiralık Lüks Tatil Villaları

Kiralık Lüks Tatil Villaları
Kiralık Lüks Tatil Villaları

Kiralık villalar kategorisi içerisinde bulunan lüks kiralık villalar oldukça estetik ve şık dekore edilmiş villa seçeneklerinden oluşmaktadır. Villanın lüks olması için deniz yahut göl manzaralı olması gerekmemektedir. Orman, dağ ya da bir vadi içerisinde yer alan kiralık lüks villalar da bulunmaktadır. Kalkan, Kaş, Üzümlü ve diğer tatil bölgelerinde bu tür villalar bulunmaktadır. Diğer villalara göre daha konforlu ancak fiyatları biraz yüksektir. Her kesime uygun villa ve yazlık bulunduran kategorimizde kiralık lüks villaları inceleyebilirsiniz.

Villa durağı tarafından sunulan lüks villalar da gündelik biçimde bahçe ve havuz bakımları yapılmaktadır. Talep edilen dönemde ücretli ve ücretsiz olarak ev temizliği sağlanmaktadır. Lüks villalar Şezlong, şemsiye, havuz terası, barbekü gibi avantajlara sahip villalardır. Aynı zamanda ücretsiz bir biçimde hizmet fiyatlarına ek olarak kiralık lüks villalarda internet, elektrik, dijital TV, su, tüp ve doğalgaz gibi kullanımlar tatilcilere sunulmaktadır. Tüm bu avantajları ile beraber lüks villalar günlük, haftalık, aylık ya da yıllık olarak kiralanabilir.

Muhteşem Tatiller İçin Lüks Kiralık Yazlık Tatil Villaları

Ekstra avantajları ile daha konforlu ve daha güvenli bir yapıya sahip olan lüks kiralık yazlık tatil villaları dilerseniz ailenizle geçireceğiniz tatillerde ve isterseniz de balayı tatilleri kapsamında güvenle tercih edilebilir. Her iki tatil kapsamında da kullanıcılar için çok özel ve muhteşem bir yapıya sahip olan bu villalarda ek olarak, harika bir doğa manzarası yer almaktadır. Çünkü çoğunlukla Akdeniz kıyısında bulunan bu villalarda Akdeniz'in uçsuz bucaksız masmavi manzarası ve bir yanda ise adeta doğanın bütün yeşil tonlarını içerisinde barındıran yemyeşil ormanlar yer almaktadır.

Sahip olduğu her detayı ile birlikte tatilinizi çok özel bir hale dönüştüren kiralık lüks villalar, ön rezervasyon avantajı sayesinde zevkinize uygun çok uzun bir süre öncesinde dahi size özel ayrılabilir. Çoğunlukla yaz aylarında tercih edilen lüks kiralık yazlık tatil villaları bahar mevsimlerinde ve hatta kış mevsiminde dahi harika bir tatil geçirmenizi sağlayabilir. Çünkü klima ve bütün ev eşyalarının bulunması nedeni ile birlikte kiralık lüks villalar kış tatillerinde dahi özel bir tatil yapmanızı sağlar.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış