familycouple
setuprateenter

Kiralık Deniz Manzaralı Villa Tatili

Kiralık Deniz Manzaralı Villa Tatili
Kiralık Deniz Manzaralı Villa Tatili

Türkiye’de açık deniz manzarasını izleyebileceğiniz ve iklimi ile dört mevsim rahatlık elde edebileceğiniz Akdeniz Bölgesi en güzel bölge olma özelliğini taşıyor. Akdeniz Bölgesi’nde deniz manzarasına karşı huzurlu bir tatil geçirmek ve kafa dinlemek için deniz manzaralı villalartercih edebilirsiniz. Deniz manzaralı villalar her yaşta insanın huzur bulmasına ve konforlu bir tatil yapmasına olanak sağlar.

Deniz manzarası,  insan psikolojisini rahatlatan bir yapıya sahiptir. Kafa dinlemek tüm yılın stresini atmak isteyen kişiler tarafından deniz manzaralı villalar sıklıkla tercih edilmektedir. Deniz manzarası sayesinde yeni bir güne bol oksijenle başlar ve huzurlu uyumanın pozitifliğini tüm gün üzerinizde taşırsınız.

Deniz manzaralı villalar sayesinde hem keyifli bir tatil hem de sağlıklı bir tatil fırsatı yakalamış olursunuz. Genellikle akşam saatlerinde Akdeniz’in muhteşem manzarasını seyrederek, keyifli bir yemek yiyebilir, misafirlerinizle ve arkadaşlarınızla birlikte hoş sohbetler ederek villa bahçenizde zaman geçirebilirsiniz.

Deniz Manzaralı Villalar da Balayı Tatili

Keyifli ve romantik bir balayı tatili geçirmek için deniz manzaraları villalar tercih edebilirsiniz. Diğer villa seçeneklerine göre farklı avantajlara sahip olan bu villalarda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Bunların yanı sıra muhafazakar yapıya sahip aileler ve yeni evlenen çiftler tarafından tercih edilecek bu villalar, korunaklı çevre yapısı sayesinde dışardan içerinin görünmemesi sağlar. Bu sayede özgür bir tatilin keyfini çıkartırsınız.

Baş başa geçireceğiniz ilk tatil olan balayı tatilinde Akdeniz manzarasını en ihtişamlı şekilde görmek için Kaş ya da Fethiye bölgelerinde inşa edilen villaları tercih edebilirsiniz. Her iki ilçede de denizin muhteşem mavi tonunu sonuna kadar görebilirsiniz. Aynı zamanda villa tarzı konutlara sahip olurken, özellikle deniz manzaralı villalar içerisinde yer alan kişiye ait havuz kullanımı da fazlasıyla önemli bir yere sahiptir. Havuzdan deniz manzarasını seyretmek için bazı villaların havuzları bu şekilde konumlandırılmıştır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış