familycouple
setuprateenter

Kayaköy Nerede, Nasıl Gidilir?

Kayaköy Nerede, Nasıl Gidilir?
Kayaköy Nerede, Nasıl Gidilir?

Kayaköy nerededir? Kayaköy’e nasıl gidilir? Kayaköy hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Kayaköy’e gidebilmek için hangi ulaşım araçları kullanılmalıdır? Kayaköy etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Kayaköy’ün özellikleri nelerdir? Kayaköy’ün önemi nedir? Kayaköy hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Kayaköy Nerededir?

Kayaköy, Muğla ilinin Fethiye ilçesinde bulunan ve tarihi açıdan oldukça şahane bir görüntüye sahip olan bir yerdir. Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Kayaköy, gidilip görülmesi gereken yerler arasındadır.

Fethiye denildiği zaman pek çok kişinin aklına sahil ve deniz gelmektedir. Ancak, Fethiye geçmişte pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış ve pek çok tarihi güzellikleri içerisinde barındıran bir yerdir. Bunlardan bir tanesi de Kayaköy’dür. Her yıl çok sayıda turist burayı ziyaret etmektedir.

Kayaköy, Rumlar döneminden kalan bir köydür. Bu yer geçmişte yaklaşık olarak 25 bin kadar kişiyi içerisinde barındırmış ve sanayi, ticaret ve sosyal hayatı ile ön planda olmuş bir yerdir.

1957 yılında meydana gelen Fethiye depreminde pek çok hasar görmüş olan bu yere henüz bir tadilat yapılmamıştır. Bu nedenle pek çok tarihi ve eski kalıntıları halen üzerinde taşımaktadır.

Kayaköy’e Nasıl Gidilir?

Kayaköy, ülkemizin en önemli turizm yerlerinden bir tanesidir. Buraya gidebilmek için toplu taşımaları tercih edenler Fethiye ilçe merkezinden bu köye kalkan araçlar ile ulaşım sağlayabilirler.

Bunun yanı sıra özel araçları ile Kayaköy’e gitmek isteyen tatilciler Fethiye ilçesinden yola çıkarak Fethiye Kalesi üzerinden yolu takip edebilirsiniz. Daha sonra Fethiye Kalesinin güney yönünden yolu takip ederek Kayaköy tabelalarını görebilirsiniz. Bu tabelaları takip ederek buraya kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kayaköy, Fethiye’nin 8 kilometre kadar güneyinde yer almaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış