familycouple
setuprateenter

Kavaklıburun Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Kavaklıburun Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Kavaklıburun Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Kavaklıburun Koyu, Ege Bölgemizin kalbinde yer alan Milli parkın en uzun plajına ev sahipliği yapmaktadır. Kavaklıburun Koyu, ortalama 1 km’lik sahil şeridi ve akvaryum gibi denizi ile son dönemlerde dikkatleri üzerine çekmektedir.

Kavaklıburun Koyu, Kalamaki Koyu ismi ile de bilinmektedir. Bir tarafı çam ormanları diğer tarafı uçsuz bucaksız deniz ile çevrilmiş Kavaklıburun Koyu’nda unutulmaz bir tatil tecrübesi yaşayabilirsiniz. Taşlı sahili ve akvaryum gibi denizi ile ziyaretçilerini kendine aşık eden Kalamaki Koyu’nu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Kavaklıburun Koyu Nerede?

Mavinin ve Yeşilin her tonunu içerisinde barındıran, orman ile denizin muazzam bir atmosfer oluşturduğu Kalamaki Koyu, Aydın il sınırları içerisindedir. Muhteşem görünüme sahip Kavaklıburun Koyu ziyaretinizde sahil yürüyüşü yapabileceğiniz gibi çam ağaçlarının altında doğa ile iç içe piknik ya da kamp yapabilirsiniz.

Kavaklıburun Koyu, Dilek Yarımadası’nın, 1 km’lik sahil şeridi ile en uzun plajına sahiptir ve milli park giriş kapısının 9 km iç bölümünde bulunmaktadır. Temiz ve berrak görünümü ile ziyaretçilerine görsel şölen sunan Kalamaki Koyu’nda duş, soyunma kabini, tuvalet, şezlong ve şemsiye gibi gereksinim duyacağınız her şey mevcut.

Kavaklıburun Koyu, adını içerisinde yer alan kavak ağaçlarından almıştır. Yemyeşil doğası ve el değmemiş dokusu ile yerli ve yabancı birçok turisti kendine çeken Kalamaki Koyu Aydın ilimizdeki gezilecek yerlerden bir tanesidir.

Kalamaki Koyu’nun denizi hem çok parlak hem de çok berraktır. Kavaklıburun koyunun muhteşem denizine, altın renkli kumsallar ile kaplı plajı da eşlik etmektedir. Denizin ve güneşin tadını bu ortamda çıkarırken, şehir hayatının temposundan ve stresinden uzakta, sakin bir tatil geçirebilirsiniz. Kalamaki Koyu, yeşil doğa ile bütünleşmiş denizi, kumun ve güneşin bir arada yer aldığı popüler bir tatil alanıdır. Kalabalıktan uzak sessiz ve sakin tatil yapmak isteyen herkes Kavaklıburun Koyu’nu deneyimlemelidir.

Kavaklıburun Koyu Nasıl Gidilir?

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı içerisin yer alan Kavaklıburun Koyu, üçüncü koy alanıdır. Milli parka Kuşadası ilçe merkezinden hareket eden toplu taşıma araçları ile gitmek mümkündür. Sık aralıklarla hareket eden dolmuşları veya otobüsleri tercih ederek Kavaklıburun Koyu’na ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kavaklıburun Koyu’na kendi özel aracınızı kullanarak da gidebilirsiniz.  Aracınızla önce Kuşadası, buradan Güzelçamlı güzergahından ilerleyerek milli park tabelalarını takip ederek koya ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca Kuşadası’ndan veya Güzelçamlı’dan kalkan deniz otobüsleri ile de Kavaklıburun Koyu’na gidebilirsiniz.

Kavaklıburun Koyu Giriş Ücreti

Kavaklıburun Koyu girişi ücretlidir. Ücret değişiklik gösterebilir fakat çok ekonomiktir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış