familycouple
setuprateenter

Kaş Kalkan Kiralık Villalar

Kaş Kalkan Kiralık Villalar
Kaş Kalkan Kiralık Villalar

Dünya’ca meşhur Kaputaş plajı, Patara kum tepeleri, fethi yapılmamış koyları, cıvıl cıvıl plajları, doğası ve daha niceleri Kalkan’da siz tatil severleri bekliyor.

Kalkan, Antalya’nın Kaş’a bağlı en çok ziyaretçi çeken muhteşem beldesidir Kalkan kiralık villa dışında gezilecek fazlasıyla plaj, doğal güzellik ve katılabileceğiniz birçok aktivite yer almaktadır. Dört mevsim boyunca kalkan kiralık villalarında tatilin keyfini çıkarırken birbirinden farklı güzelliklere kavuşma imkânı yakalarsınız. Sıcak yaz günlerinde, deniz, kum güneşle buluşmanın hayalini, ailenizle ve sevdiklerinizle tamda burada yaşayabilirsiniz. Mavi rengin tonlarıyla Kaputaş ’ta sulara dalabilir, akşam saatlerinde Patara’da güneşin batışını seyrederek bitirebilirsiniz.

Kalkan’da villa kiralama tatil planınız için çok mantıklı olacaktır, böylece yoğun ortamlara kıyasla ev ortamının konforunda tatil yapabileceksiniz. Tatil sezonu boyunca milyonlarca misafire ev sahipliği yapan Kalkan’ın sokaklarında yürürken begonviller ile göz göze geleceksiniz, aynı anda mavi sularında Caretta Carettalar'ı görme imkânı yaşayabilirsiniz.

Ülkemizin en fazla tercih edilen tatil beldesi Kalkan'da dalış, rafting, yamaç paraşütü, trekking gibi fazla sayıda coşkulu aktiviteye katılabilirsiniz. Yani anlayacağınız, tatil için en unutulmaz ve muazzam günleri Kalkan’da yaşayacaksınız. Nisan aylarındaki sessiz durgunluğuyla ve Temmuz günlerindeki hareketliliğiyle tüm duyguları tadabilirsiniz. Arzu ederseniz hamakta sallanırken stresini atacaksınız veya rafting ile coşkulu anlar yaşayacaksınız. Tatilinizi doya doya yaşamak ve daha fazlasını görmek için Kalkan’ı ziyaret etmekte gecikmeyiniz.

Kalkan’ın Tarihi

Kalkan, birden fazla medeniyete ev sahipliği yapmış bir yer olmasına rağmen, burada yaşamış olan eski medeniyetler biırakılan eserleri en iyi şekilde muhafaza etmeyi başarmışlar. Bu sayede ise, Kalkan’da her döneme ait birçok kalıntı günümüze kadar gelmiştir.

Antik şehirler alanında ziyaret edilecek çok fazla alana sahip olan Kalkan’da tarih tutkunlarının hayran kalacağına emin olabilirsiniz. Kalkan’da kiralık villa tatili sırasında, tamamen özgürce davranabilir ve tüm bu antik kentleri en ufak ayrıntısına kadar keşfedebilirsiniz.

Kalkan’da Tatil

Kalkan’ın en belirgin yanlarından birisi, yılın neredeyse bütün günleri güneş ışığını barındırıyor olmasıdır. Maksimum güneş süresine ev sahipliği yapması sayesinde, oldukça sığ ormanlar yetiştiren belde, doğal atmosferi bakımından eşsiz. Antalya Kalkan’da kiralık villa tatili geçirmek için en ideal mevsim kesinlikle yaz aylarıdır. Güneş ve denizden tam olarak faydalanmak için özellikle bu ayları seçebilirsiniz. Kiralık villanızın yeşil bahçesinde güneşin sıcağını yaşadıktan sonra, denize veya havuza kendinizi salarak serinleyebilirsiniz.

Kalkan yalnızca yaz günlerinin değil, her mevsimde eşsiz güzelliğe sahiptir. İlkbaharda oldukça farklı çiçeklerin sizi karşılayacağı, kış aylarında yağmur altında ıslanacağınız, şöminenizin karşısında sıcacık saatler yaşayabileceğiniz Kalkan villaları, arzuladığınız tatili size sunacak.

Kalkan’da Yapılabilecek Aktiviteler?

Kalkan, tüm kesimden tatilciye cevap sunabilecek nitelikte bir belde. Aktivite seçenekleri sayesinde hiç sıkılmayacağınız dakikalar sunan bu yer, arzularsanız çılgın gece hayatı, arzularsanız sakinlik ve durgunluk, tüm imkanları size sunmaya hazır.

Kalkan kiralık villalarında, arzu ederseniz dinginliği bahçenizde yakalayabileceğiz gibi, isterseniz kısa zamanlı bir yürüyüşle veya doğanın içerisindeki durumuna bağlı araç yolculukları ile kıpır kıpır şehir yaşantısına kavuşabilirsiniz. Kalkan, özellikle sıcak yaz günü gecelerinde fazlasıyla coşkulu.

Gündüz saatlerinde teknede turlar, yeşil doğa yürüyüşleri ve bunun gibi fazla sayıda aktiviteye olanak sunan Kalkan, akşam saatlerinde durgun. Belirli noktalarda yoğunlaşan gece hayatı, sabaha kadar eğlence sunabilirken, bölgenin geneli, hafif müzikli kafe ve barlara sahip. Gündüzleri deniz ve kiralık villanızdaki özel havuzunuzun yarattığı tatlı yorgunluğu akşamları bu mekanlarda atabilirsiniz.

Kalkan’da Yeme ve İçme

Kalkan’da yeme içme olanakları da aynı şekilde fazla alternatife sahip. Birbirinden farklı restorana denk gelebileceğiniz beldede, yerli yemekleri tadabilir, hem de özellikle deniz mahsulleri konusunda damak tadınızı genişletecek tatları tadabilirsiniz.

Kaş kiralık villalar da hepsinde mutfak bulunduğunu da hatırlatalım. Beldenin çok adette alternatif lezzet noktasına ek olarak, isterseniz yerli pazarlardan en taze ürünleri alarak, kiralık villanızın mutfağında sevdiğiniz yemeği yapabilirsiniz.

Kalkan’da tatil yaparken balık yemeden dönmemeniz gerektiği konusunda sizleri uyarmak isteriz. Özellikle, bölge koylarında yakalanan taze balıkları tatmanız en doğru tercihtir.

Kalkan’da Görülmesi Gereken Yerler

Kalkan, doğası ve de tarihi ile büyüleyici özelliklere haiz. Bu yönden, gezilmesi gereken çok fazla yeri barındırıyor. Her defasında farklı bir tat alacağınız fazla olanak sizleri bekliyor.

Tarih severler, Kalkan’da kiralık villa tatili sizin için en doğru tatil imkânı olacak. Yüzyıllar öncesinden günümüze kadar gelen güzellikler arasında, beldenin tarihinin tadını fazlasıyla yaşayabilirsiniz.

Medeniyetlere asırlarca ev sahipliği yapmış olan Kalkan’da özellikle antik şehirler fazlasıyla çok miktarda. Her birinde farklı bir uygarlığın eserini yakalayacağınız bu antik belde, aynı anda çok değerli heykelleri ve sütunları bulunduruyor.

Kalkan’ın en meşhur ve görülmesi gereken antik kentleri;Xanthos Antik Kenti, Patara Antik Kenti, Letoon Antik Kenti, Tlos Antik Kentidir.

Özgürlüğe olan arzuları ile nam salmış Xanthos halkına ait öyküleri dinlemek, onların yaşadığı kadim kentin kalıntılarında gezinmek, Kalkan tatilinizi farklı bir deneyim haline çevirecek.

Kalkan’da tatil yaparken zaman ayırarak Antalya’yı da ziyaret listenize ekleyebilirsiniz. Müze bakımından zengin olan Antalya’da, özellikle tarih sevenler için göz atmaya değer eserler bulunmaktadır.

Kalkan Plajları

Kalkan, Akdeniz’in en eşsiz koylarından birinde yer aldığı gibi, aynı zamanda dünyaca ünlü plajları ile tatil sevenlerin dikkatini çekiyor. Ülkemizin ve Dünya’nın önemli plajlarından olan çok sayıda plaja sahip olan bu beldede, mavi suların tadını her an çıkarabilirsiniz.

Kaputaş Plajı

Kalkan’ın ünlü plajlarından birisi olan Kaputaş Plajı, Kaş ve Kalkan arasında bir alanda yer almaktadır. Kum sahili ve dağların arasında yer bulması sayesinde dikkat toplayan bu plajda deniz fazlasıyla berrak.

Ülkemizin en fazla tercih edilen plajlarından olan Kaputaş’a ne zaman aralığında giderseniz gidin dinginlik sizi bulacak. Öğleden sonra ziyaret ettiğiniz zaman, gün batımının Akdeniz’de oluşturduğu muhteşem manzaraya tanıklık edeceksiniz.

Patara Plajı

Antik kalıntılar arasında, tarihi ve doğayı bütün olarak yaşayacağınız bir tatil geçirmeyi planlıyorsanız, Kalkan’da villa kiralamak yaptığınız en doğru hamle Dünya’ca meşhur Patara Plajı, talebinize göre, villanıza çok yakın bir konumda olma şansına sahip.

Bütünüyle kumlarla kaplı, fazlasıyla uzun bir plajı olan Patara, dünyanın her kesiminden turist topluyor. Fotoğraf sevenler için çok farklı pozlar yakalayabileceğiniz bu plaj, güneş batımında eşsiz bir hal alıyor.

Kalkan’da Fiyatlar Nasıl?

Kalkan, turistik bir bölge olmasına rağmen, bölgedeki diğer fiyatlara bakıldığında yüksek değil. Her şehir ile yakın etiketlere sahip olan Kalkan’da villa fiyatları da her bütçe için cazip.

Minik ve şirin bir belde olmasından dolayı lüks alternatiflerinin sayısının düşük olması, Kalkan’ı her bütçeye uygun tatil yapılabilir bir belde haline getiriyor. Tercihlerinize göre ultra lüks mekanlar ve kiralık villalar da fazlasıyla mevcut.

Kalkan’da Eğlence

Kalkan, başka tatil yörelerine kıyasla eğlence konusunda daha kısıtlı olanaklara sahip.  Gece kulüplerine ve eğlence yerlerine sahip olsa da gerek beldenin dingin yapısı gerekse tatilcilerin tercihleri sebebiyle, eğlence anlayışı durgun bir hal almış.

Kalkan kiralık villalarından konaklama yaparken, akşamları canlı müzik olan barlarda zaman geçirebilir, sahilde sevdiğinizle yıldızları sayabilirsiniz. Gündüz saatleri farklı bir güzelliğe bürünen Kalkan’da, sevdiklerinizle yapabileceğiniz aktivitelerin sınırı bulunmamakta.

Kalkan Gece Hayatı

Kalkan’da geceleri kafe ve barlarda canlı müzik keyfine göre düzenlenmiş. Gece kulübü şeklinde mekanlar mevcut olsa da sayı olarak düşük. Akşamları keyifli zaman yaşayacağınız bar ve kafeleri belde genelinde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Kalkan’da Ailecek Yapılabilecek Aktiviteler

Kalkan, ailecek yapılabilecek aktiviteler dalında çokça fazla imkanlara gebe. Özel havuzlu kiralık villanızda tatilin keyfini sürerken, arzu ederseniz su sporları ile zaman geçirebilir, isterseniz doğa yürüyüşleri ile ormanların temiz havasını içinize çekebilirsiniz varabilirsiniz.

Kalkan merkezinde bu tarz aktivitelere katılabileceğiniz pek çok yer bulunmakta. Çok zengin bir su altı faunasına ev sahipliği yapan bu bölgede dalış da yapabileceğinizi unutmayın.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış