familycouple
setuprateenter

Kargıcak Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Kargıcak Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Kargıcak Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Kargıcak Koyu nerededir? Kargıcak Koyuna nasıl gidilir? Kargıcak Koyu hangi il sınırları içerisinde yer alır? Kargıcak Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Kargıcak Koyunun turistik açıdan önemi nedir? Kargıcak Koyu ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Kargıcak Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Kargıcak Koyu Nerededir?

Bodrum’un en güzel koylarından biri olma özelliğini taşıyan Kargıcak Koyu, el değmemiş doğası ve tertemiz denizi ile eşsiz bir güzelliğe sahiptir.

Kargıcak Koyu’nun doğal kalmasının asıl nedeni ise yolunun bozuk olmasından kaynaklıdır. Yaklaşık olarak 500 metrelik bir sahile sahiptir. Yemyeşil tepeler arasında adeta bir cenneti andıran görüntüsü ile sizi huzura kavuşturacaktır. Kargıcak Koyu, insan elinin değmediği tam bir doğa harika olan bir koydur. Kargıcak Koyunun yolunun bozuk olması nedeni ile çok fazla ziyaretçi olmamaktadır. Bu nedenle burada sessiz sakin bir tatil geçirebilirsiniz.

Kargıcak Koyuna aynı zamanda Balıkçılar Koyu adı da verilmektedir. Kargıcak Koyuna Balıkçılar Koyu adının verilmesinin asıl nedeni ise küçük tekneler ile balıkçıların sıkça burada balık tutmasıdır. Buraya geldiğiniz zaman 20’ye yakın balıkçı teknesi görmeniz mümkündür.

Burada balık tutan balıkçılar aynı zamanda tuttukları balıkları burada satmaktadır. Acıktığınız zaman burada dilerseniz balık alıp aileniz ile birlikte piknik yapmanız da mümkündür. Turkuaz renginde bir denize sahip olan bu koya dışarıdan bakıldığı zaman akvaryum gibi görünmektedir.

Kargıcak Koyu’na Nasıl Gidilir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Kargıcak Koyu, Bodrum’un en güzel ve el değmemiş koylarından bir tanesidir.

Kargıcak Koyu’na gidebilmek için öncelikle Muğla’nın Bodrum ilçe merkezine kadar ulaşım sağlamanız gerekmektedir. Daha sonra Mumcular Bodrum yolu üzerinden Yalıçiftlik sahil tarafına doğru yaklaşık 2 kilometre kadar ilerlemeniz gerekir. Bu yol bir hayli bozuk bir yol olduğu için yavaş gitmenizi tavsiye ederiz. Kara yolundan bu koya gitmek isteyenler için yolun bozuk olduğunu ve size zaman kaybettireceğini söyleyebiliriz. Bu nedenle buraya tekne ile ulaşım sağlamanız daha iyi bir seçim olacaktır. Bodrum sahilinden bu koya gelen pek çok tekne bulunmaktadır. Bu tekneler ile Kargıcak Koyuna kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış