familycouple
setuprateenter

Kargacık Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Kargacık Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Kargacık Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Kargacık Koyu, harikulade doğası ile dikkatleri üzerine çeken bir koydur. Kargacık Koyu’nu ziyaret eden kişiler vakitlerini keyifli bir şekilde geçirmektedir. Farklı aktivitelerin yer aldığı Kargacık Koyu’nda zaman keyifli bir şekilde akıp geçmektedir.

Şehir hayatından uzaklaşıp kafa dinlemek isteyen kişiler için Kargacık Koyu uygun bir seçenektir. Koyun doğası ve denizi ziyaretçileri etkisi altına almaktadır. Kargacık Koyu’nda yer alan imkanlar da oldukça iyidir. Koya gelen kişiler farklı aktiviteler yapabilir ve burada bulunan restoranları da ziyaret edebilir.

Kargacık Koyu Nerede?

Kargacık Koyu, İzmir’e bağlı olan Menderes’te yer almaktadır. Menderes ilçesi oldukça ilgi çekici bir yerdir. Bu güzel ilçenin doğası ve denizi oldukça göz alıcıdır. Menderes'in en ünlü koyu Kargacık Koyu’dur. İzmir’in güneyinde Menderes ilçesi yer almaktadır. Bulundurduğu güzellikler ile ön plana çıkan bir yer olmuştur.

Kargacık Koyu’na Nasıl Gidilir?

Kargacık Koyu’na gidebilmek için ilk olarak İzmir’in Menderes ilçesine gitmek gerekmektedir. Kargacık Koyu ile Menderes ilçesi arası mesafenin 30 kilometre olduğu bilinmektedir. Bu sebepten dolayı Kargacık Koyu’na rahat bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır.

Eğer Kargacık Koyu’na özel araç ile ulaşım sağlanmayacaksa havalimanı da kullanılabilir. İzmir’e bağlı bulunan Gaziemir’de Adnan Menderes Havalimanı yer almaktadır. Adnan Menderes Havalimanı ile Kargacık Koyu arası yaklaşık olarak 40 kilometredir. Sıklıkla ziyaret edilen bir yer olduğu için Kargacık Koyu rahat bir şekilde bulunabilmektedir.

Kargacık Koyu’nda Neler Yapılabilir?

Kargacık Koyu’nda denizi oldukça temizdir. Bu sebepten dolayı Kargacık Koyu’nda denize rahat bir şekilde girmek mümkündür. Denize girmenin yanı sıra doğa yürüyüşü yapmak için de uygun olan bir alandır. Bu koyu ziyaret eden kişiler günlük olarak gerçekleştirilen toplu aktivitelere de katılım sağlayabilirler. Kargacık Koyu’nda geziler, yarışmalar, tekne turları ve çeşitli organizasyonlar gerçekleştirilmektedir. Ziyaret eden kişiler çeşitli aktiviteler arasından kendilerine uygun olanları seçebilirler. Kargacık Koyu’nda kahvaltı ve lezzetli yemeklerin bulunduğu restoranlar da yer almaktadır. Ayrıca koyda plajlar ve piknik yapmak için alanlarda mevcuttur. Kamp yapmak isteyen kişiler içinde alanlar bulunmaktadır. Çeşitli aktivitelere sahip olan Kargacık Koyu ülkemizde ziyaret edilmesi gereken yerler arasında yer almaktadır. 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış