familycouple
setuprateenter

Karabağlar Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Karabağlar Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?
Karabağlar Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Karabağlar Kanyonu nerededir? Karabağlar Kanyonuna nasıl gidilir? Karabağlar Kanyonu hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Karabağlar Kanyonu ülkemizde hangi bölgede oluşmaktadır? Karabağlar Kanyonu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Karabağlar Kanyonunun turistik açıdan önemi nedir? Karabağlar Kanyonu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Karabağlar Kanyonu Nerededir?

Karabağlar Kanyonu, sulu bir kanyon olarak bilinmektedir. Karabağlar Kanyonu yaklaşık olarak 2,5 kilometrelik bir uzunluktadır. Bu kanyon Aşağı Görle Köyü’ndeki Görle Kanyonu ile birleşmektedir. Karabağlar Kanyonunun girişi Karacasu Karabağlar Köyünden başlayıp, Aşağı Görle Köyü arasındaki yoldan devam etmektedir. Karabağlar Kanyonunun suyu Kemer Baraj Göleti’ne dökülmektedir.

Karabağlar Kanyonunun başlangıçta derinliği oldukça azdır. Ancak ilerledikçe derinliği 50 metreyi bulabilmektedir. Genişliği ise bazı yerlerde bir insanın geçebileceği kadar dardır. Kanyon içerisinde 3 adet şelale bulunmaktadır.

Köy yolunda ise bu kanyonu gözlemlemek mümkündür. Başlangıcı ile bitiş noktasın arasında ise yaklaşık 200 metrelik bir mesafe vardır. Karabağlar Kanyonu, doğa sporları ile ilgilenen sporcular için oldukça uygun bir kanyondur.

Karabağlar Kanyonu’na Nasıl Gidilir?

Karabağlar Kanyonu, Aydın ilinin Karacasu ilçesine bağlı olan bir yerdir. Karabağlar ve Aşağı Görle Köyleri arasında yer alan Karabağlar Kanyonu, eşsiz bir güzelliğe sahiptir. Özellikle macera tutkunları tarafından sıkça tercih edilen ve gidilen bir yer olan Karabağlar Kanyonuna gidebilmek için öncelikle Aydın ilinin Karacasu ilçesine kadar varış sağlamanız gerekmektedir.

Aydın ilinin Karacasu ilçesine geldikten sonra ise burada yer alan toplu taşıma araçları ile kısa sürede Karabağlar Kanyonuna varış sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış