familycouple
setuprateenter

Kapıkırı Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Kapıkırı Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?
Kapıkırı Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Bafa Gölü kenarında bulunan sevimli Kapıkırı Köyü, manzarası ve tabi güzellikleri ile eşsiz görünüme sahiptir. Her mevsimde cıvıl cıvıl insan kaynayan Kapıkırı Köyü, ziyaret edilmesi gereken yerlerden bir tanesidir.

Muğla ilimizdeki Kapıkırı Köyü, en sakin ve doğal kalmayı başarmış köylerimiz arasındadır. Muğla Milas’daki şirin mi şirin bir köy olan Kapıkırı Köyünün, Bodrum ilimize uzaklığı yaklaşık olarak 40 dk mesafededir. Bafa Gölü çevresindeki gezinebilecek en güzel yerlerden bir tanesi olan Kapıkırı Köyü, sakinliğin dibine vurmuş köylerdendir. Gerçek bir köy yaşamı sürdürebileceğiniz, günün ilk saatlerinde gölün kenarında ruhunuzu huzurla doldurabileceğiniz Kapıkırı Köyü, çadır konaklaması için de fazlası ile idealdir.

Ege Bölgemizin en büyük gölü olan ve Ege Denizi ile seneler önce ayrılmış olan Bafa Gölü’nün kıyısında bulunan büyüleyici Kapıkırı köyünde köy havasının tadını çıkarabilirsiniz.

Kapıkırı Köyü içerdiği bütün güzelliklerin yanı sıra muhteşem bir doğaya ve fazlası ile eski bir tarihe sahiptir. Göl kıyısındaki kayaların üstüne kurulmuş olan Kapıkırı Köyünde göl manzarasına karşı leziz mi leziz bir köy kahvaltısı yapabilirsiniz.

Kapıkırı Köyü’ne Nasıl Gidilir?

Muğla ilimizin Milas ilçesine bağlı olan Kapıkırı Köyü’ne ulaşım çok kolaydır. Muğla il merkezine yaklaşık 110 km mesafedeki Kapıkırı köyüne kendi özel aracınızla ulaşabilirsiniz.  Bambaşka bir huzura sahip olan Kapıkırı köyü Milas’a ise 40 kilometre uzaklıktadır. Buraya ulaşabilmek için özel vasıtanız ile Milas Söke karayolu üstünde bulunan Bafa Beldesinden 10 km giderek ulaşım sağlayabilirsiniz. Söke ve Milas da bulunan terminallerden kalkan minibüsler ile Kapıkırı Köyü’ne rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Didim Söke yönünü kullanarak da Kapıkırı köyüne ulaşabilirsiniz. Bunun için Bafa’nın merkezine ulaştığınızda sol tarafta yer alan tabelayı gördüğünüzde, buradan devam ederek dar köy yolunu devam ettirebilirsiniz. Gölyaka köyü sonrasında doğallığını korumuş olan Kapıkırı’ya ulaşabilirsiniz.

Bafa Köyü ile Beşparmak Dağları arasındaki Kapıkırı Köyü’ne ulaşmak için otobüs seferlerini de tercih edebilirsiniz. Temiz hava ve bol rüzgarıyla, dingin ve sessiz olan Kapıkırı Köyü’ne sizin için uygun olan ulaşımı seçerek ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış