familycouple
setuprateenter
Kalkan Tatili
Kalkan Tatili

Kalkan Tatili

Sizlere muhteşem bir haberimiz var. Yurt dışına tatile gitmenize lüzum kalmadı. Ülkemizin gizli cennet köşesi Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı kasabası Kalkan, sizlere mavi ve beyazın muazzam uyumunu ve daha fazlasını sağlıyor. Sıkça Santorini’yi anımsatan manzaralarla karşılaşman, masmavi ve pırıl pırıl denizinin tuzlu kokusunu içine çektiğin yemyeşil tabiatında huzuru yaşamanız Kalkan’da iseniz çok olağan.

Tatil yörelerinin çok çok ilerisinde özellikleri bulunan Kalkan, Dünya’ca meşhur antik şehirleri, nesli yok olmakta olan caretta carettaları, Dünya’nın en tanınmış koylarını ve kumsallarını içinde barındırıyor. Ülkemiz ’de cennet duruyormuş, ben neden bilmiyorum diyorsanız Kalkan size göre.

Kalkan Nerede?

Tatilcilerin en temel sorusu Kalkan nerede ile başlayabiliriz. Kalkan, turizm cenneti Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı bir kasabadır. Antalya’nın batısında bulunan Kalkan’ın tam karşısında Yunanistan’ın Meis Adası bulunmaktadır. Fethiye ile Antalya arasında bulunan Kalkan, Kaş’a 27 km, Fethiye’ye 80 km, Antalya’ya 210 km Muğla’ya 190 km uzaklıkta bulunmaktadır. Yunanistan’da gelen tüccarların kurduğu kanısının yaygın olduğu Kalkan beldesi, uzun yıllar süresince ulaşım problemi nedeni ile yalnız kalmış, bu nedenle tabii güzellikleri ile adından söz ettirememiş.

Kalkan’da Ulaşım, Kalkan’a nasıl gidilir?

Son zamanlarda namı giderek yükselen tatil bldesi Kalkan’a ulaşım seçenekleri oldukça fazla. Seyahat firmaları, özel araç, taksi yahut havaalanı transfer yaparak Kalkan’a varmak mümkün ve de çok rahat.

Kalkan’a Kaş’tan hareket eden otobüs yahut minibüslerle gidebilirsiniz. Hava yolu ile gidiyorsanız Dalaman veya Antalya havalimanından Kaş’a hareket eden otobüsler, havaalanı transfer yahut taksi ile önce Kaş’a ulaşıp onsan sonra Kaş’tan Kalkan’a gidebilirsiniz.

Diğer taraftan özel aracınla ile ulaşmak isterseniz Kalkan, İstanbul ‘a 840 km-9,5 saat, Ankara ‘ya 660 km-8 saat, İzmir’e ise 410 km mesafede bulunuyor.

Kalkan Her Mevsim Çok Güzel

Kalkan’a Ne Zaman Gidilir diye soracak olursanız, Akdeniz iklimi yaşanan Kalkan aslında her iklim tatil yapılacak bir belde. Kışları ılık ve yağışlı geçen Kalkan’da, yaz ayları çok sıcak yaşanmakta. Kısacası talebinize göre mevsim ve kalkan kiralık villa seçmek daha isabetli olacaktır. Kalkan’da yer alan kiralık villalar da dinlenmek yahut denizine dalmak istiyorsan yaz mevsiminin sıcak mı sıcak havasını tercih etmelisiniz. Soğuk havalardan kaçıp daha ılık bir atmosferde olmak istiyorsanız kışın bile tercih edebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış