familycouple
setuprateenter
Kalkan Tatil Villaları
Kalkan Tatil Villaları

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı olan Kalkan beldesi, ülkemizin en popüler tatil noktalarından birisidir. Natürel güzellikleri ve manzarası ile konuklarını büyüleyen bir belde olan Kalkan, Kiralık villa seçenekleri ile de dikkatleri çekmektedir. Tatil denildiğinde artık oteller yerine Kiralık villalar akıllara gelmektedir. Bunun nedeni ise Kalkan kiralık villaların konuklarına sunduğu huzur ve sakinliktir.

Bol oksijenli ve şehrin temposundan uzak olan Kalkan bölgesi, ailesi ve arkadaşlarıyla tatil yaşamayı arzu edenlerin tercih noktası olmaktadır. Dünyaca tanınmış plajları, havası ve tabiatı yerli ve yabancı tatilcilerin dikkatini çekmektedir. Doğa ve denizin muhteşem olmasının yanı sıra Kalkan kiralık villa seçeneklerinin çevresel özellikleri de talep görmesinde çok etkilidir. Havaalanı, alışveriş mağazaları, deniz, kafe ve marketlere olan kısa mesafesi sayesinde eşsiz bir fırsat niteliğindedir. İsterseniz evinizin rahatlığında tatil yaşamak, isterseniz sosyal imkanlardan yararlanmak için en güzel villaları Kalkan’da kiralayabilirsiniz.

Beyaz evleri ve berrak denizi ile tatilin bitmesini istemeyeceğiniz bir tatil yaşamak artık çok kolay. Kalkan Kiralık Villalar sizlere özel kiralama seçenekleri ile bu isteğinizi kolayca gerçekleştiriyor. Kalkan’ın muhteşem atmosferini hissederken size özel kiralık villanızda tatilin tadını çıkarabileceksiniz. Deniz, kum, güneş üçlüsünü her saniye yaşayarak, tatil bitişinde keyifli ayrılacaksınız.

Ekonomik Kalkan Villaları

Özel olarak uzman mimarlarca dizayn edilmiş bahçenizde, çay ve mangal keyfini bütün dostlarınızla yaşayabilirsiniz. Titiz ve temizlik düşkünü olan bireyler için de son derece hijyenik biçimde temizlik yapılmaktadır. Tatiliniz başlamadan önce temizlenen Kalkan Kiralık villa, ferah atmosferi ile konuklarını karşılamaktadır. Tatiliniz esnasında ister bütün gününüzü villada geçirebilir isterseniz sosyal etkinliklere dahil olarak, gününüzü farklı geçirebilirsiniz.

Kategoride bulunan kiralık villa seçenekleri sayesinde sizde hayalinizdeki villayı rahatlıkla kiralayabilirsiniz. Tatil yaşamak istediğiniz en güzel villayı bulmak için taleplerinizi, ekonominizi ve beklentilerinizi göz önünde bulundurmalısınız. Zengin konaklama alternatifleri ile kalacağınız birey sayısına göre bir villa kiralayabilirsiniz.

Yüzlerce yıllık tarihi ile onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış olan Kalkan, artık güzelliklerini bütün Dünya’ya sunmaktadır. Tatilinizi yaşayacağınız Kalkan kiralık villaları ise doğayı bozmadan inşa edilen muhteşem villalardır. Ayrıca taş ve ahşap şeklinde tasarlanan seçenekler de konukların göz zevkini dolduran ayrıntılardır. Kalkan Kiralık villa, dayalı döşeli olarak dizayn edilmiş ve tatilcilerin beğenisine sunulmuştur. Renk ve boyut alternatifleri dahil pek çok özelliği inceleyerek ihtiyacınız olanı rahatlıkla kiralayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış