familycouple
setuprateenter

Kabak Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Kabak Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Kabak Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Kabak Koyu nerededir? Kabak Koyuna nasıl gidilir? Kabak Koyu hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Kabak Koyu nerede bulunmaktadır? Kabak Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Kabak Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Kabak Koyu Nerededir?

Fethiye sınırları içerisinde yer alan Kabak Koyu, Fethiye’nin güneybatısında bulunmaktadır. Kabak Koyu özellikler sosyal medya paylaşımları sonrasında tatilcilerin dikkatini çeken yerler arasına girmiştir.

Yaz tatili denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden bir tanesi de Kabak Koyudur. Günden güne popülerliği giderek artan Kabak Koyu, doğal güzelliği ile göz doldurmaktadır. Doğal güzelliği ile göz dolduran Kabak Koyu’nda doğal hayatı bozmamak adına büyük oteller yerine ağaç evler yapılmıştır. Ayrıca burada kamp alanları da mevcuttur. Dünya’nın en uzun yürüyüş yollarından biri olan Likya Yolu, Kabak Koyu içerisinden geçmektedir.

Fethiye’de tatil yapanların gezilecek yerler listesine mutlaka Kabak Koyu’nu da eklemeleri gerekir. Kabak Koyu çeşitli bitki ve hayvan türlerini de ev sahipliği yapmaktadır.

Kabak Koyuna Nasıl Gidilir?

Kabak Koyu, Fethiye sınırları içerisinde yer almaktadır. Kabak Koyunun Fethiye merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 33 kilometre civarındadır. Ölüdeniz’e olan uzaklığı ise 17 kilometredir.

Kabak Koyu’nun Kelebekler Vadisine olan uzaklığı ise 4 kilometredir.

Kabak Koyuna gidebilmek için Ölüdeniz’den kalkan Faralya dolmuşlarına binebilirsiniz. Faralya’ya ulaşım sağladıktan sonra Kabak Koyuna giden dolmuşlara binerek kısa sürede bu koya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış