familycouple
setuprateenter

İzmir Kuş Cenneti Nerede, Nasıl Gidilir?

İzmir Kuş Cenneti Nerede, Nasıl Gidilir?
İzmir Kuş Cenneti Nerede, Nasıl Gidilir?

İzmir Kuş Cenneti nerededir? İzmir Kuş Cenneti’ne nasıl gidilir? İzmir Kuş Cenneti ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? İzmir Kuş Cenneti hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? İzmir Kuş Cenneti’nin özellikleri nelerdir? İzmir Kuş Cenneti’nin turistik açıdan önemi nedir? İzmir Kuş Cenneti etrafından gezilecek yerler nerelerdir? İzmir Kuş Cenneti’nin tarihçesi nedir? İzmir Kuş Cenneti hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

İzmir Kuş Cenneti Nerededir?

İzmir ili içerisinde yer alan İzmir Kuş Cenneti, İzmir ilinin Çiğli ilçesinde bulunmaktadır. Çiğli ilçesinde yer alan Çamaltı Tuzlasında bulunan İzmir Kuş Cenneti, İzmir’in en turistik yerlerinden bir tanesidir. İzmir Kuş Cenneti, Orman Genel Müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştır. Büyük bir sulak alan olma özelliği dikkatleri üzerine çeken İzmir Kuş Cenneti içerisinde 205 çeşit kuş türü bulunmaktadır.

205 çeşit kuş türü ise yaklaşık olarak 8 bin hektarlık bir alan içerisinde barındırılmaktadır.

İzmir Kuş Cenneti içerisinde pembe flamingolar, siyah leylekler, gri leylekler, kum kuşları, kırlangıçlar ve tepeli pelikan gibi pek çok sayıda kuş ile karşılaşmanız mümkündür. İzmir Kuş Cenneti’ne her yıl yaklaşık olarak 50 bin kuşun ziyaret edildiği bilinmektedir. İzmir Kuş Cenneti’nde aynı zamanda gezi bisikletleri ve kuş seyir kuleleri de bulunmaktadır. Burada ayrıca kuşlar için  küçük adalar, yarımadalar ve tuzla havuzlar bulunmaktadır.

İzmir Kuş Cenneti’ne Nasıl Gidilir?

İzmir Kuş Cenneti’ne gidebilmek için özel aracınız yoksa eğer toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Otobüs ile buraya gelmek isterseniz eğer Konak Mavişehir hattında kalkan toplu taşıma otobüslerini kullanabilirsiniz.

Kendi aracınız ile buraya varış sağlamak istiyorsanız eğer Karşıkaya sahil yolundan ilerleyerek kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış