familycouple
setuprateenter

İslami Yaşam Tarzına Uygun Muhafazakar Villa Tatili

İslami Yaşam Tarzına Uygun Muhafazakar Villa Tatili
İslami Yaşam Tarzına Uygun Muhafazakar Villa Tatili

Sıklıkla tercih edilen muhafazakar kiralık villa tatili lüks bir tatil olarak değil, ekonomik tatil alternatifi olarak talep edilmektedir. Genellikle İslami yaşam tarzında tatil yaşamak isteyen aileler için son derece konforlu olan muhafazakar villalar da sınırsız hizmet sunulmaktadır. İlk etapta konuk memnuniyetini ilke edinilerek tasarlanan muhafazakar villalar da, huzur ve güven duygusu tatilin ilk gününden başlayarak kendini hissettirir. Ayrıca tatil esnasında karşılaşabileceğiniz herhangi bir problem, konuklar villaya ulaşmadan evvel önlendiği için huzur dolu bir tatile merhaba diyebilirsiniz.

İslami Yaşam Tarzına Uygun Muhafazakar Villaların Özellikleri

Hafızalara yer edecek bir tatil için yaz ya da kış dönemi fark etmeksizin kiralama yapılan muhafazakar villalar da tamamen hijyenik bir ortam sağlanmıştır. Bunların yanı sıra İslami yaşam tarzına uygun olarak tasarlanan kiralık muhafazakar villaların dışarıdan görüntülenmesi söz konusu bile değildir. Tam korunaklı olan muhafazakar villalar da manzaranın keyfini çıkarırken özel kapalı yüzme havuzunda istediğiniz kadar yüzebilirsiniz. Ayrıca terasta gün batımını izleyebilir veya muhafazakar villa bahçesinde konuklarınızı ağırlayabilirsiniz. Yaşadığımız son dönemlerde otel tatilinin yerini geçen muhafazakar villa tatili seçenekleri sayesinde haftalık, günlük ya da aylık erken rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Muhafazakar villalar da tatilcilerin mahremiyeti ve gizliliği esas alınmıştır. Özel havuzlar, jakuzi, sauna, birden fazla yatak odası, banyo, tuvalet ve bütün eşyaların bulunduğu muhafazakar villalar kısacası tatil zamanlarınızda istek ve ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Muhafazakar villa kiralaması yaptırırken kişi sayısına göre rezervasyon yapmak gerekmektedir. Çocuklu ve kalabalık ailelerin talep ettiği muhafazakar villalar da büyük odalar, villa içine yerleştirilen mobilyalar, televizyon, internet bağlantısı ve daha birçok seçenek sağlanmaya devam etmektedir. Konuklarına sağladığı avantajlar sayesinde artık otellerin yerini günlük, haftalık aylık muhafazakar villalar almıştır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış