familycouple
setuprateenter

İncirliin Mağarası Nerede, Nasıl Gidilir?

İncirliin Mağarası Nerede, Nasıl Gidilir?
İncirliin Mağarası Nerede, Nasıl Gidilir?

İncirliin Mağarası nerededir? İncirliin Mağarasına nasıl gidilir? İncirliin Mağarası için girişler ücretli midir? İncirliin Mağarası tarihi nedir? İncirliin Mağarası özellikleri nelerdir? İncirllin Mağarası hakkında aklınıza gelen bütün sorularınızı sizler için cevaplıyoruz.

İncirliin Mağarası Nerededir?

İncirllin Mağarası Muğla sınırları içerisinde yer almaktadır. Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan İncirliin Mağarasının Milas merkeze uzaklığı yaklaşık olarak 20 kilometre civarındadır.

Türkiye sınırlarımızda bulunan İncirliin Mağarası turizme açık olan mağaralardan bir tanesidir.

İncirliin Mağarası yaklaşık olarak 345 metrelik uzunluğa sahiptir. Bunun yanı sıra bu mağaranın sadece 155 metre kadarı turizme açıktır. Kaynak konumlu fosil bir mağara olan İncirliin Mağarası yatay olarak gelişmiş bir mağaradır. Bu mağaranın gelişiminde fay etkili bir rol oynamıştır.

Mağara içerisinde dikit, sütun, dev sarkıt ve damla taş havuzları bulunmaktadır. Yağışlı havalarda mağara içerisinde bulunan sarkıtlardan aşağıya doğru sular damlamaktadır. Yukarıdan damlayan sular nedeni ile mağara içerisinde küçük gölcükler oluşmaktadır.

Mağara girişinden genel olarak bahsedecek olursak havuzlu salon, yarasa galerisi ve gösterişli bir salonu vardır.

İncirliin Mağarasına Nasıl Gidilir?

İncirliin Mağarasının Muğla Miras ilçe merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 20 kilometredir.

İncirllin Mağarasına gidebilmek için Bodrum yönüne doğru ilerlemeniz gerekmektedir. Buradan Gökçeler beldesini takip ederek Uyku Vadisi ve Gökçeler Kanyonunu geçeceksiniz. Daha sonra yol üzerinde tabelalar ile İncirliin Mağarasına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Mağaranın giriş noktasına ilerlemek için merdivenleri kullanmanız gerekecek. Mağara gezintisi sonrasında dönüşte ise doğa gezintisi yapabilirsiniz.

Mağaraya girişler ücretlidir. Kapalı alanlara fobisi olanların girmesi kesinlikle sakıncalıdır. Mağara içerisinde fotoğraf çekme alanları dışında fotoğraf çekimi kesinlikle yasaktır. İncirliin Mağarasının bazı tehlikeli kısımları şeffaf plastik levhalar ile korunmaktadır. Ziyaretçilerin güvenliği için son düzey güvenlik sistemi ile inşa edilmiştir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış