familycouple
setuprateenter

İmbat Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

İmbat Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
İmbat Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

İmbat Koyu nerededir? İmbat Koyuna nasıl gidilir? İmbat Koyu hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? İmbat Koyu ülkemizde hangi bölgeye yer almaktadır? İmbat Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? İmbat Koyunun turistik açıdan önemi nedir? İmbat Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

İmbat Koyu Nerededir?

İmbat Koyu, aileniz ile birlikte keyifli bir zaman geçirebileceğiniz Didim’in en güzel koylarından bir tanesidir. Aydın ilinin Didim ilçesi sınırları içerisinde yer alan İmbat Koyu, Didim’in Çamlık mahallesinde yer almaktadır. İlçe merkezine yaklaşık olarak 7 kilometrelik bir mesafede bulunan İmbat Koyu, merkezi bir konumda bulunmaktadır.

İmbat Koyu’nun halka açık olan kısmında yılın her saatinde ve vaktinde gelmeniz mümkündür. İmbat Koyuna gidebilmek için iki farklı ulaşım imkanınız bulunmaktadır. Bu koya gidebilmek için toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. İmbat Koyu, Didim’in en güzel ve en temiz koylarından bir tanesidir. Burada aynı zamanda şezlong ve şemsiye de bulunmaktadır. Ancak, bu malzemelerin kullanımı sadece site halkına özeldir.

İmbat Koyunda güneşlenebilmeniz için yanınızda mutlaka havlu bulundurmanız gerekmektedir. Ayrıca burada çadır kurabilmeniz de mümkündür. İmbat Koyu, ücretsiz kamp alanları arasında yer almaktadır. Koy çevresinde aynı zamanda pek çok ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz küçük çaplı bir büfe de bulunmaktadır.

İmbat Koyu’na Nasıl Gidilir?

İmbat Koyunu diğer koylardan benzersiz kılan özelliklerden bir tanesi de sessiz ve sakin bir yapısı olmasıdır. Öyle ki, burada sadece deniz dalgalarının ve kuşların sesini duyabilirsiniz.

İmbat Koyunun yaklaşık plaj uzunluğu 250 metre civarındadır. Bu plajın büyük çoğunluğu yumuşak kumlardan oluşmaktadır. Bu sayede bu plajda batan taşlara ve kabuklara maruz kalmamış oluyorsunuz. İmbat Koyu çevresinde yüzme, dalış, trekking, bisiklet gezisi veya şehir gezisi de planlama şansınız bulunmaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış