familycouple
setuprateenter

Ilgın Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Ilgın Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Ilgın Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Ilgın Koyu nerededir? Ilgın Koyuna nasıl gidilir? Ilgın Koyu hangi ile sınırları içerisinde yer alır? Ilgın Koyu ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Ilgın Koyunun turistik açıdan önemi nedir? Ilgın Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Ilgın Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Ilgın Koyu Nerededir?

Ilgın Koyu, Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Bodrum’un Maziköy mahallesinde yer alan Ilgın Koyu, muazzam doğal bir güzelliğe sahiptir. Burada yeşilin ve mavinin her tonunu görmeniz mümkündür. Muğla Bodrum sınırları içerisinde yer alan Ilgın Koyu, Muğla’nın küçük cenneti olarak bilinmektedir.

Ayrıca Ilgın Koyu, kamp alanı olarak kampçılar tarafından son zamanlar popüler hale gelen bir yerdir.

Doğa ile iç içe bir tatil planı yapıyorsanız eğer burası tamda size göre bir yerdir. Sabahları kuşların cıvıltısı ile uyanıp doğanın temiz kokusunu içinize çekerek huzuru hissedebilirsiniz. Burada kamp yaparken gece gökyüzünde parlayan yıldızlar altında huzuru bir uyku çekebilirsiniz. Ilgın Koyu içerisinde yer alan arazideki boş alanlarda kamp yapmanız mümkündür. Burada belirli bir kamp alanı bulunmamaktadır.

Ilgın Koyu’na Nasıl Gidilir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi içerisinde yer alan Ilgın Koyuna gidebilmek için öncelikle Bodrum merkeze kadar gelmeniz gerekmektedir. Bodrum merkeze ulaşım sağladıktan sonra burada yer alan toplu taşıma araçları ile Ilgın Koyuna kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bodrum merkezden Mazi Köyüne giden toplu taşıma araçlarına binip öncelikle Mazi Köyüne gelmeniz gerekir. Mazi Köyünden Ilgın Koyuna yürüyerek gitmeniz mümkündür. Doğada yürüyüş yapmayı sevenler bu koya gidebilmek için doğa içerisinde yürüyüş yaparak kısa sürede ulaşım sağlayabilir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış