familycouple
setuprateenter

İkinci Baharını Yaşamak İsteyenler İçin Tatil Villaları

İkinci Baharını Yaşamak İsteyenler İçin Tatil Villaları
İkinci Baharını Yaşamak İsteyenler İçin Tatil Villaları

İkinci baharını tatil ile taçlandırmak isteyenler çiftlerimizin genellikle tercih ettiği tatil yerlerinden bir tanesi de Antalya’dır. Antalya sınırları içerisinde bulunan Kalkan, İslamlar, Çukurbağ, Bayındır, Çavdır, Bezirgan, Yeşilköy, Kınık, Patara, Sarıbelen, Üzümlü ve Çayköy gibi yerlerdeki tatil villalarını tercih edebilirsiniz.

Tatilinizi gözlerden uzak ve kimsenin sizi görmesini istemeyeceğiniz bir yerde yapmak istiyorsanız eğer muhafazakar villaları sizlere önerebiliriz.

Muhafazakar villaların bahçe duvarları yüksek bir şekilde örülmüştür. Bu sayede kimse siz içeride eşiniz ile havuz keyfi yaparken sizi görmeyecektir. Antalya’nın İslamlar, Kalkan, Patara ve Üzümlü gibi bölgelerinde yer alan muhafazakar villalarını tercih edebilirsiniz.

Tatil villalarında tıpkı evinizdeki konforu bulabilirsiniz. Tatil villaları içerisinde misafir odaları, size özel havuz ve bahçesi, bahçe içerisinde bulunan barbekü, mutfak içerisinde aradığınız her şey bulunmaktadır. Burada tıpkı evinizdeki gibi hareket edebilir ve aynı zamanda güneşin ve suyun tadını çıkarabilirsiniz. Dilerseniz doğa içerisinde sessiz bir yerde, dilerseniz ise sahil kenarına yakın deniz manzaralı bir tatil villası tercih edebilirsiniz.

Tatil Villaları Özellikleri Nelerdir?

Yaz aylarında klasik otel veya tatil köylerine alternatif olarak tatil villaları son zamanlarda popülerlik kazanmıştır.

Tatil villalarını dilerseniz 1 hafta için dilerseniz daha fazla gün için kiralayıp muhteşem bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. İçerisinde yer alan özel havuzu ve bahçesi ile eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz. Tatil villalarının en önemli özelliği ise herhangi bir kısıtlamaya tabi tutulmamanızdır. Burada istediğiniz gibi özgür bir şekilde tatilinizi yapabilirsiniz.

Otellerde bilindiği üzere çok fazla kısıtlama ve yüksek müzik sesinden rahatsız olma gibi durumlar yaşıyorsunuz. Ancak tatil villalarında bu kısıtlamaya maruz kalmayacaksınız. Eşiniz ile birlikte istediğiniz her şeyi burada yapma özgürlüğüne sahipsiniz. İstediğiniz zaman yemek yiyebilir, istediğiniz zaman müzik dinleyebilir ve istediğiniz zaman havuza girebilirsiniz. Tatil villalarının en önemli özelliği ise istediğiniz zaman arkadaş veya aileniz ile birlikte baş başa lüks bir tatil keyfi çıkarabilirsiniz. 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış