familycouple
setuprateenter

İçmeler Nerede, Nasıl Gidilir?

İçmeler Nerede, Nasıl Gidilir?
İçmeler Nerede, Nasıl Gidilir?

İçmeler nerededir? İçmeler’e nasıl gidilir? İçmeler hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? İçmeler ülkemizin hangi bölgesinde bulunmaktadır? İçmeler’in turistik açıdan önemi nedir? İçmeler hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

İçmeler Nerededir?

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı olan İçmeler, Marmaris Körfezi içerisinde yer almaktadır. İsmini şifalı bir içme suyundan alan İçmeler, tatlı bir tatil beldesidir. Canlı ve hareketli bir tatil beldesi olan İçmeler, okaliptüs, çam ve palmiye ağaçlarının çevrelemiş olduğu cennet gibi bir yerdir.

Bölgeye has bir bitki örtüsü ile kendinizi rüyada gibi hissedeceğiniz bu yerde aileniz ile muhteşem bir tatil planlayabilirsiniz.

Toros Dağları’nın eteklerinde bulunan İçmeler, çam ormanları ile kaplıdır. Yerli ve yabancı turistlerin yaz ayı gelince ilk duraklarından bir tanesi de İçmeler’dir. Burada yaklaşık 6 kilometre uzunluğunda bir sahil şeridi bulunmaktadır. İçmeler’de bulunan 6 kilometrelik sahil şeridi mavi bayraklıdır. Ayrıca su sporlarına da oldukça elverişlidir.

İçmeler’e Nasıl Gidilir?

İçmeler, ülkemizin Ege Bölgesi’nde bulunmaktadır. Muğla ilinin Marmaris ilçesine bağlı bir yer olan İçmeler, Marmaris’in güneybatı bölgesinde yer almaktadır.

Yemyeşil doğası ile gelen tatilcileri kendisine hayran bırakan İçmeler, Ege Denizi’nin kıyı şeridinde bulunmaktadır. Buraya havayolu ile ulaşım sağlamak isteyenler Muğla’da yer alan Dalaman Havalimanından ulaşım sağlayabilirler. Dalaman Havalimanı oldukça trafiği yoğun olan bir havalimanıdır. Türkiye’nin pek çok yerinden buraya sıkça uçak seferleri düzenlenmektedir.

Dalaman Havalimanından İçmeler’e araç ile yaklaşık 1 saat 15 dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel aracı olmayanlar ve halk otobüslerini tercih edenler öncelikle Marmaris’e gitmeleri gerekmektedir. Buradan İçmeler’e yaklaşık her 15 dakikada bir dolmuş gitmektedir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış