familycouple
setuprateenter

Hisarönü Nerede, Nasıl Gidilir?

Hisarönü Nerede, Nasıl Gidilir?
Hisarönü Nerede, Nasıl Gidilir?

Hisarönü nerededir? Hisarönü’ne nasıl gidilir? Hisarönü hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Hisarönü ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Hisarönü’nün turistik açıdan önemi nedir? Hisarönü hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Hisarönü Nerededir?

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yer alan Hisarönü, oldukça mütevazi ve doğal bir güzelliğe sahip olan tatil beldesidir. Hisarönü, bölgedeki diğer körfezlere göre daha büyüktür. Denizi sığ ve plajı ise kumdur. Sakin bir tatil yeri tercih edenlerin ilk adreslerinden bir tanesi de Hisarönü’dür.

Yaz sezonunda bazı zamanlar rüzgar etkisi altında kalan Hisarönü, sörfçülerin ilgi odağı olmuştur.

Bunun yanı sıra binicilik ve at safari gibi sporlara meraklı olanlar da burayı tercih edebilir. Hisarönü, Marmaris’in en önemli binicilik adreslerinden bir tanesidir. Bybassos Antik Kenti sınırları içerisinde yer alan Hisarönü, aynı zamanda eski zamanlardan da kalıntıları taşımaktadır. Doğa yürüyüşlerini seven tatilcilerin mutlaka gelip görmesi gereken yerlerden bir tanesidir.

Hisarönü’ne Nasıl Gidilir?

Ülkemizin Ege Bölgesi’nde bulunan Hisarönü, Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Marmaris’in güneybatı bölgesinde yer alan bu eşsiz güzellikteki yer Marmaris ve Datça karayolu üzerinde bulunmaktadır.

Hisarönü’ne havayolu ile gelmek isteyenler Dalaman Havalimanını tercih etmelilerdir. Buraya en yakın havalimanı Dalaman Havalimanıdır.

Dalaman Havalimanının Hisarönüne olan uzaklığı yaklaşık olarak 116 kilometredir. Dalaman Havalimanına indikten sonra özel aracınız varsa eğer özel araç ile yaklaşık bir buçuk saatlik yolculuğun ardından buraya ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel aracı olmayanlar ise havalimanı servis araçları ile öncelikle Marmaris’e gitmeleri gerekir. Daha sonra buradan Hisarönü’ne giden toplu taşıma araçlarına binerek kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Muğla ilimizin Marmaris ilçesi güneybatısında bulunan Hisarönü’ne birbirinden farklı ulaşım yollarını tercih ederek rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Hisarönü, Ülkemizdeki güzel tatil beldeleri arasında yer almaktadır. Dağların eteklerine sırtını dayayarak kıyılara doğru uzanan şirin ve sevimli Hisarönü’nü ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış