familycouple
setuprateenter

Herakleia Antik Kenti Nerededir?

Herakleia Antik Kenti Nerededir?
Herakleia Antik Kenti Nerededir?

Herakleia Antik Kenti nerededir? Herakleia Antik Kentine nasıl gidilir? Herakleia Antik Kenti tarihçesi nedir? Herakleia Antik Kentinin önemi nedir? Herakleia Antik Kentine hangi mevsim ve zamanlarda gidilir? Herakleia Antik Kentine girişler ücretli midir? Herakleia Antik Kenti etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Herakleia Antik Kenti hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün soruları sizler için cevaplandırıyoruz.

Herakleia Antik Kenti Nerededir?

Herakleia Antik Kenti, Muğla ili sınırları içerisinde yer almaktadır. Herakleia Antik Kenti, Bafa Gölü’nün Latmos Dağlarını gören kısımda yer almaktadır.

Bafa Gölü, bilindiği üzere Ege Bölgesinin en büyük gölü olma özelliğini taşımaktadır.

Şehrin kalabalığından uzak olmak isteyenlerin mutlaka burayı ziyaret etmesi gerekmektedir. Herakleia Antik Kentine giden herhangi bir ulaşım aracı olmadığından dolayı kendi aracınız ile eğer kendi aracınız yoksa kiralık araçlarla gitmeniz gerekmektedir.

Herakleia Antik Kenti mevki olarak Kapkırı Köyü’nün bulunduğu yerdedir. Bu kent adını mitolojik kahraman Herakles’ten almıştır. Herakleia Antik Kenti, engebeli ve kayalık bir arazı üzerine kurulmuştur.

Herakleia Antik Kentine Nasıl Gidilir?

Herakleia Antik Kentine Milas ve Söke karayolu üzerinden giderek kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu karayolu üzerinden giderken Çamiçi Beldesinden ayrılan bir yola varacaksınız. Buradan sağa dönüş yaptıktan sonra 10 kilometre yol giderek Kapkırı Köyüne ulaşacaksınız.

Kapkırı Köyü, antik kent üzerine kurulmuş olan bir köydür.

Herakleia Antik Kentine gelirken mutlaka spor ayakkabılarınızı giymelisiniz. Engebeli ve kayalık bir arazi üzerine kurulduğu için spor ayakkabıları ile gezmeniz daha kolay olacaktır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış