familycouple
setuprateenter

Güvercinlik Nerede, Nasıl Gidilir?

Güvercinlik Nerede, Nasıl Gidilir?
Güvercinlik Nerede, Nasıl Gidilir?

Güvercinlik nerededir? Güvercinlik’e nasıl gidilir? Güvercinlik hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Güvercinlik etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Güvercinlik ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Güvercinlik’in turistik açıdan önemi nedir? Güvercinlik hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Güvercinlik Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Güvercinlik, Bodrum’un oldukça sakin bir balıkçı kasabasıdır. Bodrum’un en temiz kalmış tatil beldelerinden bir tanesi olan Güvercinlik’te sıkça balıkçı teknelerine rastlayabilirsiniz. Aynı zamanda balık restoranları ve doğanın huzur verici atmosferi ile şehrin gürültüsünden uzak bir yerde muhteşem bir tatil yapabilirsiniz.

Bodrum’un diğer tatil beldelerine göre Güvercinlik, oldukça sessiz sakin bir yerdir. Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak bir yerdedir. Güvercinlik sahilinde yürüyüş yaparak sadece doğanın sesini dinleyebilirsiniz.

Spor severler için Güvercinlik’te trekking yapabileceğiniz 2 kilometrelik bir alanda mevcuttur. Güvercinlik’e ulaşım oldukça kolaydır. Bodrum yarımadasının kuzeydoğusunda kalan Güvercinlik’in Bodrum merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 20 kilometre civarındadır. Bodrum merkezden Güvercinlik’e yaklaşık olarak 15 dakikada ulaşmanız mümkündür.

Güvercinlik’e Nasıl Gidilir?

Güvercinlik’e gidebilmeniz için öncelikle Bodrum ilçesi merkezine gelmeniz gerekmektedir. Güvercinlik’e en yakın havalimanı Bodrum Milas Havalimanıdır. Güvercinlik’in Bodrum Milas Havalimanına olan uzaklığı yaklaşık olarak 10 kilometredir. Güvercinlik’ten Bodrum merkeze yaklaşık 20 dakikaya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Deniz yolu ile buraya ulaşım sağlamak isteyenler Datça, Didim ve Dalyan’la Bodrum arasındaki deniz yolu araçları ile ulaşım sağlayabilirler.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış