familycouple
setuprateenter

Gümüşlük Nerede, Nasıl Gidilir?

Gümüşlük Nerede, Nasıl Gidilir?
Gümüşlük Nerede, Nasıl Gidilir?

Gümüşlük nerededir? Gümüşlük’e nasıl gidilir? Gümüşlük hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Gümüşlük etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Gümüşlük hangi bölgede bulunmaktadır? Gümüşlük’ün turistik açıdan önemi nedir? Gümüşlük hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Gümüşlük Nerededir?

Gümüşlük, Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer almaktadır. Doğal güzellikleri ile gözleri kamaştıran Gümüşlük, turistik açıdan oldukça sıkça tercih edilen yerlerden bir tanesidir. Kıyı şeridinde bulunan hoş ve şık balık lokantaları ile eşsiz bir güzelliğe sahip olan bu yer ayrıca yemyeşil bir dokuya sahiptir.

Sahip olduğu doğal limanı ile yatların ve mavi yolculuk turlarının sıkça tercih ettiği duraklardan bir tanesi de Gümüşlük’tür.

Gümüşlük aslında sahilde bulunan denize sıfır olan balık lokantaları ile meşhurdur. Burada eşleriniz veya sevgiliniz ile birlikte romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Denizin yeşil ve güneşle buluştuğu bu muhteşem yer Bozdağ’ının eteklerine kurulmuştur. Gümüşlük Bodrum ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Gümüşlük’ün tarihi geçmişi oldukça eskiye dayanmaktadır. Şuan ki günümüzden 4 bin yıl öncesine dayanan geçmişi ile en eski yerleşim yerlerinden bir tanesidir.

Gümüşlük’e Nasıl Gidilir?

Gümüşlük Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Buraya en yakın havalimanı ise Muğla’nın Milas ilçesinde yer alan Milas Bodrum Havalimanıdır. Dünyanın ve Türkiye’nin en çok uçak seferlerinin düzenlendiği bu havalimanında yaz aylarında direk sefer sayıları oldukça artmaktadır.

Milas Bodrum Havalimanından Gümüşlük’e gidebilmek için burada yer alan toplu taşıma araçları ile öncelikle Bodrum Otogarına ulaşım sağlamanız gerekir.

Bodrum Otogarına geldikten sonra Gümüşlük dolmuşlarını tercih ederek buraya kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Milas Bodrum Havalimanı ve Gümüşlük arası yaklaşık olarak 56 kilometre kadardır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış