familycouple
setuprateenter

Güllübahçe Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Güllübahçe Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?
Güllübahçe Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Güllübahçe Köyü nerededir? Güllübahçe Köyü’ne nasıl gidilir? Güllübahçe Köyü hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Güllübahçe Köyü ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Güllübahçe Köyü etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Güllübahçe Köyü’nün turistik açıdan önemi nedir? Güllübahçe Köyü’nün tarihçesi nedir? Güllübahçe Köyü’nün özellikleri nelerdir? Güllübahçe Köyü hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Güllübahçe Köyü Nerededir?

Aydın ilinin Söke ilçesi sınırları içerisinde yer alan Güllübahçe Köyü’nde eski dönemlerde Rumların yaşadığı bilinmektedir. Eski bir Rum köyü olan Güllübahçe Köyü, aynı zamanda Güllübahçe Priene Antik Kentine 15 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Güllübahçe Köyü içerisinde yer alan Rum kilisesi uzun zaman sonra tahribata uğramış olsa bile tarihi açıdan önemli bir yere sahiptir.

Güllübahçe Köyü geziniz sırasında Rumlara ait pek çok tarihi kalıntıları görmeniz mümkündür.

Güllübahçe Köyü yakınlarında bulunan Güllübahçe Priene Antik Kentini, buraya geldiğiniz zaman gezmeniz gerekmektedir. Güllübahçe Priene Antik Kentinin büyük bir kısmı deforme olmuştur. Ancak bu tarihi yer her anlamda pek çok turistin ilgisini çekmektedir.

Güllübahçe Priene Antik Kenti, yaklaşık milattan önce sekizinci yüzyılda kurulmuştur. Burası Lidya birliğinden tutundan Büyük İskender’e, Bergama krallığından Romalılara kadar pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. Priene Antik Kentinin 13. yüzyılda terk edildiği düşünülmektedir.

Güllübahçe Köyü’ne Nasıl Gidilir?

Güllübahçe Köyü’ne gidebilmeniz için öncelikle Aydın ilinin Söke ilçesine kadar gelmeniz gerekmektedir. Eğer buraya havayolu ile ulaşım sağlamak istiyorsanız İzmir Adanan Menderes Havalimanından Aydın merkeze gelen otobüslere binerek kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bunun yanı sıra özel bir araç ile gelmek isterseniz eğer havalimanı içerisinde yer alan araç kiralama dükkanlarından araç kiralayarak kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış