familycouple
setuprateenter

Göltürkbükü Nerede, Nasıl Gidilir?

Göltürkbükü Nerede, Nasıl Gidilir?
Göltürkbükü Nerede, Nasıl Gidilir?

Göltürkbükü nerededir? Göltürkbükü’ne nasıl gidilir? Göltürkbükü hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Göltürkbükü ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Göltürkbükü’nün turistik açıdan önemi nedir? Göltürkbükü etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Göltürkbükü hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için bu yazımız da cevaplandırıyoruz.

Göltürkbükü Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Göltürkbükü, Bodrum’un bir mahallesidir. Göltürkbükü, Bodrum yarımadasının kıyı şeridi boyunca uzanan büyük bir koyudur. Göltürkbükü’nün Bodrum ilçe merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 18 kilometredir. Göltürkbükü’ne gidebilmek için ilçe merkezden kalkan minibüsleri tercih edebilirsiniz.

Göltürkbükü içerisinde yer alan plaj oldukça temiz ve sakindir. Buraya gelen yerli ve yabancı tatilciler özellikle Göltürkbükü’nün sakinliği ve el değmemiş doğası ile huzur içerisinde tatillerini geçirmektedir.

Göltürkbükü, özellikle ünlü isimlerin tatillerini yaptıkları eşsiz ve mütevazi bir güzelliktedir. Sakin bir belde olan Göltürkbükü’nde dil balıklarına rastlamanız fazlası ile yüksektir. Yeşil bir vadide kurulu olan Göltürkbükü’nde aynı zamanda mandalina ağaçlarını da görebilirsiniz. Burası tertemiz denizi ve el değmemiş yemyeşil doğası ile muhteşem bir tatil seçeneği sunmaktadır. Burada yer alan iskelede güneşlenebilir ya da denize girebilirsiniz. Aynı zamanda buradaki iskeleden düzenlenen tekne turnalarına katılarak unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca tekne turlarına katılarak Bodrum yarımadasının sakin koylarını da gezme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Göltürkbükü’ne Nasıl Gidilir?

Muğla’nın Bodrum ilçesinin bir mahallesi olan Göltürkbükü’ne gidebilmek için öncelikle Bodrum’a gelmeniz ve daha sonra ilçe merkezden kalkan minibüslere binmeniz gerekmektedir. Bodrum ilçe merkezinden kalkan minibüsler yaklaşık olarak 20 veya 25 dakikada Göltürkbükü’nde olmaktadır.

Bodrum ile Göltürkbükü arasındaki mesafe yaklaşık olarak 22 kilometre civarındadır. Özel aracı ile Göltürkbükü’ne gelmek isteyenler Bodrum’a gelmeden önce Torba Beldesi sapağından dönerek Göltürkbükü tabelasını takip edebilir. Bu sayede kısa bir süre içerisinde Göltürkbükü’nde olabilirsiniz. Gölköy ve Türkbükü köylerinin birleşmesi ile Göltürkbükü ismini alan beldeye birbirinden farklı ulaşımları tercih ederek kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Kendine has doğası, gölü ve mandalina bahçeleriyle popüler olan Göltürkbükü’nü ziyaret etmenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış