familycouple
setuprateenter

Gizlikent Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Gizlikent Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Gizlikent Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Gizemli, mistik bir yer olarak bilinen Gizlikent Şelalesi, ziyaretçiler için bir cazibe merkezi olmuştur. Bu doğa harikası hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek isterseniz Gizlikent Şelalesi nerede ve nasıl gidilir? Gizlikent Şelalesi ile ilgili detayları sizler için bu yazımızda bir araya getirdik.

Gizlikent Şelalesi, gizemli adı ve hakkında anlatılanlar onu ülkemizde en çok gezilip görülmesi gereken yerlerden biri yapıyor. Bu doğa harikası hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorsanız lütfen okumaya devam edin.

Kültürel veya tatil amaçlı bir gezi planlıyorsanız, Gizlikent Şelalesi birçok kişinin eğlenceli geziler listesinde şiddetle tavsiye edilir. Özellikle bu şelale serin suyu nedeniyle yaz aylarında popüler bir destinasyondur. Şelale, serin ve ferahlatıcı sularının yanı sıra yeşilin her tonunu barındıran doğası, temiz havası ve yemek mekanları ile de tercih edilmektedir.

Gizlikent Şelalesi Nerededir?

Gizlikent Şelalesi, Muğla ilimizdedir. Seydikemer ilçesinin Kayadibi Mahallesi'nde bulunan Gizlikent Şelalesi, yeşilin farklı tonlarında saklı doğal bir güzelliğe sahip olduğu için doğasına uygun bir isimle gizli bir şehir gibidir. Gizli şehri keşfetmek için tek yapmanız gereken rotanızı seçip özel bir arabaya binmek ya da araç kiralamak. Nefes kesen manzarasıyla sizi büyüleyecek olan Gizlikent Şelalesine ulaştığınızda yolculuğunuz buna değecektir.

Sıcak havalarda serinlemek isteyenlerin adresi Gizlikent Şelalesi. Şelaleye gelen ziyaretçiler, yukarıdan gelen yüksek basınç nedeniyle şelalenin altına sığınmayı tercih ediyor. Bu eşsiz deneyim, keyifli anlar getiriyor.

Gizlikent Şelalesine Nasıl Gidilir?

Gizlikent Şelalesi, turistik cevherlerimizden biri olan Fethiye şehrine yakın bir konumdadır. Fethiye ile Gizlikent arası yaklaşık 47 kilometredir. Fethiye’den şelaleye ulaşmak kolay ve kısa sürüyor.

Başka bir bölgeden Gizlikent Şelalesi’ne gitmek isteyenler uçakla Dalaman Havalimanı’na oradan da kolaylıkla şelaleye gidebilirler. Dalaman Havalimanı ile Gizlikent arasındaki mesafe 95 kilometredir. Gizlikent Şelalesi’ne otobüs güzergahı mevcut olmadığı için özel vasıtanız ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Şelale bölgesine ulaştıktan sonra ancak uzun merdivenlerden inerek Gizlikent Şelalesi’ni görebilirsiniz. Özellikle huzur ve sessizlikten hoşlananlar için bu manzaralı yerde geçirilen zamana değer. Serin sıcaklığı ve akan suyun sesi ile yaz aylarında huzur arayanlar için çok çekici bir yer.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış