familycouple
setuprateenter

Gerenkuyu Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Gerenkuyu Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Gerenkuyu Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Gerenkuyu Koyu nerededir? Gerenkuyu Koyuna nasıl gidilir? Gerenkuyu Koyu hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Gerenkuyu Koyu ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Gerenkuyu Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Gerenkuyu Koyu’nun turistik açıdan önemi nedir? Gerenkuyu Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Gerenkuyu Koyu Nerededir?  

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Gerenkuyu Koyu’nun Bodrum merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 15 kilometre civarındadır.

Bodrum merkezden bu koya gelmek isteyenler 18 dakikalık bir yolculuğun ardından kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirler. Gerenkuyu Koyunun biraz yukarısında minik bir arazi bulunmaktadır. Bu araziye genellikle mangal veya piknik yapmak isteyenler sıkça gelmektedir. Bu koya gelmek isteyenler eğer mangal keyfi yapmak istiyorsa yanlarında mutlaka mangal eşyalarını da alması gerekmektedir. Bu sayede deniz kenarında hem piknik yapmış olursunuz hem de muhteşem havanın tadını çıkarmış olursunuz.

Gerenkuyu Koyunu boydan boyda yürüyebilir ve eşsiz manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Gerenkuyu Koyuna Nasıl Gidilir?

Gerenkuyu Koyuna gidebilmek için öncelikle Muğla’nın ilçesi olan Bodrum’a kadar gelmeniz gerekmektedir. Bodrum merkeze kadar geldikten sonra Gerenkuyu Koyuna 18 dakikalık bir mesafeniz kalmış olacaktır.

Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden bunalan insanların kaçamak yeri olan Gerenkuyu Koyuna mutlaka gelip görmeniz gerekmektedir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış