familycouple
setuprateenter

Gebekse Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Gebekse Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Gebekse Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Marmaris koyları arasında eşsiz güzelliğe sahip olan Gebekse Koyu, doğal güzellikleri ve görünümü ile muazzamdır. Mavinin ve yeşilin her tonunun bir arada bulunduğu Gebekse Koyu, dalgasız denizi ile tatilcilerin uğrak yeridir. Cennet’ten bir parça gibi olan Gebekse Koyu masmavi bir deniz ve de çam ağaçları ile çepe çevre sarılmıştır. Tempolu şehir hayatının kaos ve gürültüsünden yorulduğunuzu düşünüyorsanız, eşsiz manzaraya sahip Gebekse Koyu’nu ziyaret edebilirsiniz.

Gebekse Koyu Nerededir?

Gebekse Koyu Muğla ilimizin Marmaris ilçesinde bulunmaktadır. Çiftlik koyu yanındaki Gebekse Koyu ziyaret edilmesi gereken yerler arasında bulunmaktadır. Orhaniye’ ye 11 kilometre mesafedeki Gebekse Koyu temiz ve berrak denizi ile sıklıkla tercih edilen rotalar arasındadır.

Gebekse Koyu Nasıl Gidilir?

Marmaris Çiftlik Koyu yanında bulunan Gebekse Koyuna farklı ulaşım yollarını tercih ederek ulaşım sağlayabilirsiniz. Orhaniye'nin ortalama 11 km güneydoğusunda bulunan Çiftlik Koyu'na ulaşabilmek için, Bayır Köy yol güzergahını takip edebilirsiniz. Bayır Köyden ileriye doğru devam ederek Söğüt'e giden asfalt yoldan ortalama 1 km sonra Çiftlik Koyu tabelası görebilirsiniz. Çiftlik tabelasına ulaştığınızda yolun biraz yokuş olduğunu görebilirsiniz. Bu yokuşu geçtikten sonra yokuş aşağı Çiftlik Koyu'na ulaşabilirsiniz.

Büyüleyici manzarasıyla sizi karşılayan Çiftlik Koyu'nda bir mola vermenizi öneririz. Molanız esnasında Çiftlik Koyunun arka bölümünde yer alan Hisarönü Koyu'nun nefes kesen manzarasını gözlemleyerek ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Çiftlik Koyu yanındaki Gebekse Koyu'na ulaşmak için buradan sandal veya tekneye binmeniz gerekmektedir. Karadan Gebekse Koyu'na ulaşım söz konusu değildir.

Denizi turkuazın bin bir tonunu barındıran Gebekse Koyu'na ulaşım güç olsa da gördüğünüz manzara buna değecektir. Berrak suyu ziyaretçilerini kendine aşık etmektedir. Gebekse Koyuna geldiğinizde Gebekse Harabeleri ve de Gebekse tarihi kalıntılarını gezerek, tatilinizi unutulmaz kılabilirsiniz. Gebekse Koyu, mavi yolculuk yapan teknelerinin en fazla rağbetettiği yerler arasındadır. Gebekse Koyu'na yalnızca mavi yolculuk yapan tekneler değil, koya daha önce uğramış özel tekneler de uğramaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış