familycouple
setuprateenter

Fethiye Nerede, Nasıl Gidilir?

Fethiye Nerede, Nasıl Gidilir?
Fethiye Nerede, Nasıl Gidilir?

Fethiye nerededir? Fethiye’ye nasıl gidilir? Fethiye hangi il sınırları içerisinde yer alır? Fethiye ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Fethiye’de gezilecek yerler nerelerdir? Fethiye’nin turistik açıdan önemi nedir? Fethiye hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Fethiye Nerededir?

Yemyeşil doğası ve tertemiz masmavi denizi ile ülkemizin en önemli turizm beldelerinden bir tanesi olan Fethiye, Muğla ilinin ilçelerinden bir tanesidir. Türkiye’nin cennet köşesi olarak adlandırılan bu eşsiz güzellikteki yere her yıl yerli ve yabancı turistler akın etmektedir.

Ayrıca içerisinde bulunan ve koruma altına alınan Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu, Babadağ, Ölüdeniz ve Rum Mahallesi Kayaköy’ü ile oldukça meşhur bir yerdir.

Mavi bayraklı bir kumsala sahip olan Fethiye, dünyanın en güzel sahillerinden biri olan Ölüdeniz’i içerisinde barındırmaktadır. Şehrin kalabalık ve gürültüsünden kaçmak isteyenler için tercih edilmesi gereken ilk yerlerden bir tanesidir. Işık Ülkesi olarak bilinen Likya medeniyetlerinin de izlerinin bulunduğu Fethiye, eski zamanlarda pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır.

Muğla ilinin ilçesi olan Fethiye, Muğla kent merkezinin güneybatı kısmında yer almaktadır. Muğla’nın en geniş yüzölçümüne sahip olan Fethiye, aynı zamanda en büyük yerleşim yerlerinden bir tanesidir.

Fethiye’ye Nasıl Gidilir?

Fethiye’ye havayolu ile ulaşım sağlamak isteyenler için buraya en yakın havalimanı Dalaman Havalimanıdır. Aynı zamanda Fethiye’ye gidebilmek için Antalya Havalimanı da uygun seçeneklerden bir tanesidir. Dalaman Havalimanı ile Fethiye arasındaki yaklaşık olarak mesafe 44 kilometre civarındadır. Dalaman’dan yola çıkan bir kişi 45 dakikalık bir yolculuğun ardından Fethiye’ye ulaşım sağlayabilmektedir.

Antalya ile Fethiye arasındaki yaklaşık olarak mesafe ise 2,5 saat kadardır.

Dalaman Havalimanından Fethiye’ye gidebilmek için havalimanı servislerini kullanabilirsiniz. Aynı zamanda havalimanı içerisinde bulunan araç kiralama veya taksilerden faydalanabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış