familycouple
setuprateenter

Etrim Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Etrim Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?
Etrim Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Etrim Köyü nerededir? Etrim Köyü’ne nasıl gidilir? Etrim Köyü hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Etrim Köyü ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Etrim Köyü etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Etrim Köyü’nün turistik açıdan önemi nedir? Etrim Köyü hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Etrim Köyü Nerededir?

Halıcılık ile ünlü Etrim köyü Muğla il sınırları içerisinde yer almaktadır. El dokuması mükemmel halılara ev sahipliği yapan Etrim köyü, yerli ve yabancı turistlerin rağbet ettiği yerler arasındadır. Köy kahvaltısı ile popüler olan Etrim köyü, lezzetle doğanın buluştuğu nadide yerlerdendir.

Geleneksel yaşamı gözlemleyebileceğiniz ve tecrübe edebileceğiniz Etrim köyü, ziyaret edilmesi gereken yerlerdendir.

Etrim Köyüne Nasıl Gidilir?

Bodrum’un merkezinden uzak konumda olan Mumcular yolu üzerinden Etrim köyüne ulaşım sağlayabilirsiniz. Kızılağaç, Yalıçiftlik ve Çamlık Köyü yol güzergahını tercih ederek de Etrim köyüne kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.  

Doğal ve büyüleyici yeşil bir atmosferde unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak, halılara atılan el düğümlemelerine tanıklık etmek istiyorsanız Etrim Köyüne gitmenizi tavsiye ediyoruz.

Doğanın içinde, nefes kesici manzaralar eşliğinde geleneksel Türk kahvaltılarını, öğle ve akşam yemeklerini yerinde deneme fırsatını Etrim köyünde bulabilirsiniz. Etrim Köyü’nde doğanın güzelliğini, huzuru, lezzeti ve eğlenceyi bir arada yaşayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış