familycouple
setuprateenter

Eşsiz Muhafazakar Villa Seçenekleri

Eşsiz Muhafazakar Villa Seçenekleri
Eşsiz Muhafazakar Villa Seçenekleri

Eksiksiz ve konforlu bir tatil yaşamak için pek çok kişi lüks konaklama otellerini tercih etse de bazı kişiler özel villa tarzı konutlarda tatil yapmayı tercih etmektedir. Bu seçimlerde özellikle muhafazakar bir yapıya sahip olup, mahremiyete değer veren bireyler için muhafazakar villa alternatifleri ön plana çıkmaktadır. Çünkü kiralık muhafazakar villalar beklenen her ayrıntıya sahip olmakla beraber lüks ve keyifli bir konaklama sunmaktadır.

Normal şartlarda bir villanın müstakil konumda bir bahçe içerisinde yer alması, tek ya da iki katlı bir yapıda olması, havuzlu ve bahçeye sahip olması gerekmektedir. Bu durumda muhafazakar yapı gösteren villalarda da aynı özellikler yer alırken, en büyük fark çevresinde korunaklı bir çerçeve bulunmasıdır. Yani çevreden görünmeyecek ve rahatsız edilmeyecek bir biçimde inşa edilmiş muhafazakar villalar, muhafazakar ailelerin de çevreden hiçbir rahatsızlık yaşamadan konforlu bir tatil yaşamasına yardımcı olmaktadır.

Yemyeşil Manzaralı Muhafazakar Villa

Özellikle villa tarzı mekanlarda konaklarken ya eşsiz bir deniz manzarası veya yemyeşil bir doğa en çok talep edilen hususlardır. Bu nedenle Antalya'nın Kaş, Kalkan, Üzümlü, İslamlar ve Patara gibi bölgelerinde seçebileceğiniz muhafazakar villa tarzı konutlar, iki farklı manzarayı tatil severlere sunmaktadır. Muhteşem manzaralar sayesinde tatil esnasında bütün stresinizden arınabilir ve büyük bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Genellikle sahip olduğu manzarası ile beraber muhafazakar villaların temel özellikleri arasında, yaşayacağınız her anın değerli olması yer almaktadır. Sabahları kalktığınızda görmüş olduğunuz bu eşsiz manzara ile beraber muhafazakar villa yapısında yer alan korunaklı havuzu kullanarak, serinleyebilir ve yazın en sıcak günlerini daha konforlu geçirebilirsiniz. Villa durağı tarafından sunulan muhafazakar villalar da bahçenizde barbekü veya mangal keyfi yaşayabilir, kolaylıkla şehir merkezine ulaşabilir ve çocuklarınız ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış