familycouple
setuprateenter

Erikli Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?

Erikli Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?
Erikli Plajı Nerede, Nasıl Gidilir?

Edirne'nin yazlık bölgelerinden biri olarak ününü muhafaza eden bir köy olan Erikli berrak ve durgun suyuyla yaz tatilini tatlı ve ufak bir bölgede yapmak isteyenler için muhteşem bir seçenek olmaktadır. Edirne'nin muhteşem köyünden sadece bir tanesi olan Erikli’de Bulgar ve Türk halkı hep beraber yaşamlarını sürdürmektedir.

Erikli, İstanbul’a yakın olması bakımından pek çok insan için fazla yol gitmeden keyifli bir şekilde deniz tatili yapmak için muhteşem bir seçenek olmaktadır. Bilhassa Marmara bölgesinde yaşamlarını sürdüren tatil yapmayı sevenler için Erikli hafta sonları bile fırsat bularak kalabalık olmayan bir tatil sefası yapabileceğiniz bir alandır.

Erikli halkının genellikle Haziran-Eylül arası zamanda gittiği ve senenin diğer zamanında bile sakin bir bölgedir. Aktif zamanında da Erikli’nin başka tatil kasabalarına kıyas ile pek yoğun olmadığını ve bu neden ile de kalabalık olmayan kumsallarında temiz denizin keyfini sürebileceğinizi belirtmek isteriz. Erikli'de deniz keyfini sürerken denizde yüzdükten sonra sahil tarafında yürüyüş yapabilir ve köyün diğer alanlarını keşfedebilirsiniz.

Ufak bir köy olan bu muhteşem yerde burada yaşayan halkın tüccarlığını yaptığı dükkanları ve pazar yerlerini gezebilirsiniz. Bunun beraberinde büyük mağaza ve markaları pek bulamayacağınızdan dolayı doğa ve orada yaşayan halkla dip dibe olan ufak sokakları gezerek kalabalıktan uzak olmanın keyfini sürebilirsiniz. Bilhassa bu hususta şunu dile getirebiliriz ki tam bir belde havasında olan Erikli, bu nedenle turistlerin de merak ettiği ve sık sık ziyaret ettikleri yerdir.

Erikli Gökçeada’nın karşı tarafındadır ve bu nedenle Erikli’de yüzerken Gökçeada’yı uzaktan görebilirsiniz. Bilhassa dar ve bu nedenle de normalden daha sıcak bir ortam oluşturan plajları seviyor iseniz Erikli plajı tam size uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Erikli'ye Nasıl Gidilir?

Erikli Edirne’nin güney tarafında bulunmaktadır. En yakın merkez olarak bağlı olan Keşan’ı diyebiliriz. Hemen hemen her otobüs firmasının yapmış olduğu yolculuklar ile otobüs yolculuğu yaparak Edirne otogara vardıktan sonra otobüsler ile Keşan’a gidebilir ve oradan da tekrardan toplu taşıma araçlarını tercih ederek Erikli’ye varabilirsiniz. Şahsi aracınızla Erikli’ye varmak ise oldukça kolay olacaktır. İstanbul’a 240 kilometre mesafede olan Erikli’ye karayollarıyla ulaşım ayrıca farklı Ege ve Marmara illerinden de oldukça rahattır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış