familycouple
setuprateenter

En Lüks Antalya Kiralık Villaları

En Lüks Antalya Kiralık Villaları
En Lüks Antalya Kiralık Villaları

En Lüks Antalya Kiralık Villaları

Ülkemizin Dünya’ca popüler adresleri şu günlerde yeni bir tatil anlayışı ile canlanmaya devam ediyor. Kiralık tatil villaları olarak isimlendirilen lüks villalar, otellerin yerini hızlı şekilde almaya devam ediyor. Bunun nedeni ise kabalıktan ve gürültüden uzaklaştırarak, doğayı ve sakinliği yaşamanıza yardımcı olmasıdır. Tüm ihtiyaçlarınıza uyan kiralık villalar, eşya problemi yaşamaksızın valizinizi alıp konaklamanızı sağlıyor.

Üzümlü, İslamlar, Kaş, Kalkan, Patara ve Fethiye gibi adı devamlı duyulan ünlü bölgelerde bulunan kiralık villaların amacı tatil tutkunlarının gereksinimlerini tam anlamıyla karşılamaktır. Yaz aylarının bunaltıcı havasından kaçarak, kendinizi berrak sulara bırakmak istiyorsanız erken rezervasyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Berrak suların serinliğini bu bölgelerde bütün teninizde hissederek ferahlayabileceksiniz. Ayrıca ısınma problemi olmayan kiralık villalar artık kışın da tatil yaşamak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Kiralık villalar ısıtmalı havuz, bahçe ve iç ısıtma avantajları ile kış mevsiminde de oldukça rağbet görüyor.

Değişen Tatil Anlayışı

Tatil denildiğinde akla deniz, kum ve güneş gelmektedir. Ancak kiralık villa alternatifleri ile bu durum biraz değişiyor. Villaların daha teknolojik bir atmosfer kazanması sayesinde huzuru ve konforu arayanlar da dört mevsim buraları talep edebiliyorlar.

Özellikle iş hayatındaki insanlar bazı projelerini sakin kafa ile tamamlamak için sıklıkla uğramaktadırlar. Bunun yanı sıra kalabalık arkadaş toplulukları da iş temposundan uzaklaşmak için yılın birçok döneminde kaçamak yapmaktadırlar.  Kiralık Villalar yalnızca konaklama olanağı sunmuyor, içerisinde yer alan özellikleri sayesinde eğlenceyi de sonuna kadar sizlere sunuyor.

Kiralık villalar sinema salonu, sauna, hamam, jakuzi, oyun salonu, sınırsız internet, havuz, bahçe ve teras gibi değişik olanaklarla tatil yapmanın konseptini değiştiriyor. Günlük, haftalık, aylık ve sezonluk olarak kiralama alternatiflerinin yer aldığı villalar, konforlu ve lüks tatil yerlerinden biri haline gelmiştir. Ayrıca kamera ve uyarı sistemleri ile sizi ve sevdiklerinizi her daim güvence altına almaktadır.

Ekonomik Kiralık Villalar

Tatil yapacağınız gün ve kişi sayısına bağlı olarak farklılaşan fiyatlar, diğer tatil alternatiflerinin aksine yüz güldürmektedir. Romantizmi yaşamak isteyen balayı çiftleri, yabancı bakışlardan uzak kalmak isteyen muhafazakar aileler ve şehrin yorgunluğundan arınmak isteyen arkadaş grupları için en uygun fiyatlarla tatil mümkün.

Konaklama dışında bölgede tekne turları, trekking, yamaç paraşütü, tarihi ve turistik alan gezileri gibi değişik aktivitelere katılabilirsiniz. Size sıra dışı özgürlük sağlayan, kurallarını kendinizin belirlediğiniz bir tatil yaşamak özel havuzlu kiralık villalar ile oldukça kolay. Kiralık villa tercihi konusunda kararsız kaldıysanız, bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış