familycouple
setuprateenter

En İyi Kiralık Villalar

En İyi Kiralık Villalar
En İyi Kiralık Villalar

Özel havuzları olan kiralık villalar, birçok tatil alternatifinden biri olarak siz tatil seven misafirlerine özel ve huzur dolu bir tatilin kapılarını aralıyor. Tam teşkilatlı mutfaklarıyla siz konuklar için en lezzetli yemekleri yapmanıza imkân sağlayan özel havuzlu kiralık villalar, konforlu iç dizaynı ve mobilyaları ile tatilin huzurunu evinizin rahatlığında yaşamanıza ortam sunacaktır. Bahçesinde sıcak yaz saatlerinin keyfini en iyi biçimde çıkartmanızı destekleyecektir.

Güneşleneceğiniz şezlong, buz gibi havuz, mangal, yemek ve oyun masası ve diğer birçok seçenek ile son derece muhteşem bir tatil mekanını bulabileceksiniz. Kiralık villalarda tatil boyunca günün arzu ettiğiniz zamanı, kalabalıktan ırak ve muazzam bir doğaya karşı kendinizi havuzun soğuk sularına atmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Uyandığınızda mavi ve yeşilin bir araya geldiği manzaraya karşı gözünüzü açarak başlayabilirsiniz. Kahvaltı masasına geçmeden kendinizi havuzun soğuk sularına bırakmanın coşkusunu yaşayabilirsiniz.

Sıcak yaz günlerinin tatil için en iyi tercihlerinden biri olan havuzlu villa tercihi sizlere tatiliniz süresince havuzda rahatlamanın ve şezlonglarda güneşlenmenin mutluluğunu yaşatacaktır. Özel havuzlu kiralık villa alternatifleri arasında yer alan korunaklı havuz özelliği taşıyan villaları tercih ederseniz, dış alandan kimse tarafından görünmeyen bir villada tatil yapabilirsiniz. Tatilini gözlerden ırak, gizlilik içerisinde veya muhafazakâr bir durumda yaşamak arzulayan tatil severler için hayal ettikleri tatil ortamını sunan korunaklı havuzlu kiralık villalar size ve beraberinizdekilere tam bir tatil yaşatacaktır.

Korunaklı havuz ayrıcalığı ve güvencesi ile sorun yaşamadan bir tatil geçirebileceğiniz kiralık villalarımız da bir tatilde talebiniz olan her şeyi kolaylıkla bulabileceksiniz. Yeşil doğanın göbeğinde veya merkezi alanda bulunan kiralık villalar arasında, tatil beklentilerinizi karşılayacak en iyi seçeneği rahatlıkla bulabilirsiniz.

Uygun özel havuzlu kiralık villa arayışı içinde bulunan çok sayıda tatil sever, kampanyaları ve özel avantajlarıyla bütçelerini bozmayan ekonomik fiyatlarla hayallerindeki tatili yaşama imkanını bulabilirler. Tatilin tadını aileniz veya sevdiklerinizle birlikte doya doya yaşayabileceğiniz kiralık villa alternatifleri arasında kalabalık aileler için uygun ve çocuk havuzlu villaları tercih edebilir, tatilin tadını aile boyu en iyi şekilde çıkarabilirsiniz. Kiralık villalar bölgesine ve temasına göre değişiklik göstermektedirler.

Kiralık Balayı Villaları

Hatıralara kazınacak unutulmaz bir balayı tatili yaşamak isteyen yeni çiftlerin ilk isteği balayı villaları olmaktadır. Siz de ülkemizin en güzel bölgesinde, konforun göbeğinde, eşsiz bir balayı yaşayabilirsiniz. Jakuzili, deniz ve orman manzaralı, korunaklı havuz seçimleri ile hayalinizdeki balayı tatiline çokta uzak değilsiniz.

Muhafazakâr Villalar

Aileniz ve beraberinizdeki sevdiklerinizle iç içe huzur dolu bir tatil yaşamak istiyorsanız muhafazakâr villa alternatifleri sizi bekliyor. Havuz ve bahçe kısımları tamamen özel olarak tasarlanmış korunaklı villalarda istenmeyen gözlerden uzakta, gizlilik içerisinde huzur dolu bir tatil geçireceksiniz.

Lüks Villalar

Konforun ve lüksün iç içe olduğu muhteşem bir tatil yaşamak isteyen konuklarımız için lüks villa seçeneklerimiz sizlerle. Fazlasıyla etkileyici görüntüye sahip ultra lüks villalarda, sauna, ev sinema sistemi, geniş havuz gibi özel ayrıntılarla günün her vakti villanızın büyüleyici atmosferinin tadını yaşayabilirsiniz. Kocaman havuzunuzda kulaç atarken muhteşem günbatımına şahit olmak, yeşilin ve huzurun tadını fazlasıyla çıkartmak için yüzlerce villa seçeneği sizi bekliyor.

Yemek Hediyeli Villalar

Büyüleyici bir atmosferde, yeşil manzarası ve dinginlik eşliğinde kahvaltı yapabileceğiniz saatler sizi bekliyor. Hediye olarak sunulan köy kahvaltısı ve yemek seçeneklerinden yararlanabileceğiniz, mavi manzaralı, havuzu korunaklı gibi alternatifleriyle konuklarını mutlu eden villalarda, talebinize göre jakuzinin keyfini çıkarabilir veya muazzam günbatımı manzarasını çıplak gözle seyredebilirsiniz.

Antalya Villaları

Kaş’ta Kaputaj Plajı’nın keyfini yaşamak, Belek’te Kurşunlu Şelalesi’nin muazzam manzarasına şahit olmak ve daha fazlası için Antalya’da kalmak mümkün. Havuz, deniz manzarası, yemek çeşitleri gibi birçok alternatifi bulunan konforlu villalarda Antalya’nın farkını keşfedecek, büyüleyici bir ortamda huzurlu bir tatil yaşayacaksınız.

Kalkan Villaları

Turkuaz rengin eşliğinde rüya gibi bir tatil geçirmek isteyenler için Kalkan villaları eşsiz bir fırsat olarak sizi bekliyor. Yılın neredeyse tüm günü güneşli olan ve ülkemizin en uzun plajlarından birine ev sahipliği yapan Antalya’nın seçkin beldesi Kalkan’da muazzam manzaralı villalarda konaklayarak, Kaputaj Plajı’nda caretta carettalar’ı görmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Muğla Villaları

Kelebekler Vadisi’nin eşsiz tabiatına tanık olmak, Kayaköy’ün tarihi caddelerinde kaybolmak isteyenler için Muğla’da sayısız villa seçeneği yer almakta. Birbirinden büyüleyici atmosferlere sahip bu villalarda kalarak, Knidos Antik Kenti’nde geçmişe seyehat edebilir, Kabak Koyu’nda yeşilin yanı başında kamp kurabilir ve ismini bir efsaneden alan Belcekız Plajı’nda sulara dalabilirsiniz.

Fethiye Villaları

Ege ve Akdeniz kültürünün olmazsa olmazı olan ve Çalış Plajı’yla akıllara durgunluk veren Fethiye’de harika bir tatil dönemi geçirmek mümkün. Ölüdeniz’in kalbinde ve Cennet Koyu’nun yamacında mutluluğun her zaman yanınızda olacağı Fethiye’de Babadağ’ın eteklerinde yamaç paraşütü yapabilir, Ölüdeniz manzarasını tepeden seyredebilirsiniz.

Kış Tatili İçin Villalar

Isıtmalı havuz sistemi ve şömine gibi ayrıntılarla soğuk kış günlerinde tatil yapmak isteyenlerin gönül rahatlığıyla kalabileceği villalarda, sıcacık çayınızı yudumlarken muhteşem günbatımı manzarasını seyredip, kapalı havuzunda dört mevsim yüzmenin tadını çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış