familycouple
setuprateenter

En İyi Kalkan Kiralık Tatil Villaları

En İyi Kalkan Kiralık Tatil Villaları
En İyi Kalkan Kiralık Tatil Villaları

Son dönemlerde tatillerde konaklamak için popüler bir şekilde otel ve diğer konaklama seçenekleri yerine Kalkan kiralık villalar tercih edilmektedir. Özellikle Akdeniz Bölgesi’nde tatil geçirmek isteyenler için Kalkan kiralık villa seçenekleri daha özel bir yere sahiptir. Çünkü Kalkan, Akdeniz’in iklim bakımından en muhteşem bölgelerinden biri olmakla beraber tarih açısından da çevresinde çok sayıda turistlik bölgeyi barındırır.

Kalkan bölgesi yaz tatili için sağladığı büyük avantajlar ile hem aileler hem de balayı tatili yapmak isteyen kişiler ve yabancı turistler için gözde bölgeler arasında yer almaktadır. Bu sebepten dolayı bölgede sunulan Kalkan kiralık villa seçenekleri özel bir şekilde seçilir, dizaynları gerçekleştirilir ve bakımlı bir hizmet sunmaya özen gösterilir. Sadece konaklama ve yaz tatili için değil düğün, nişan ve toplantı gibi özel etkinlikler içinde tercih edilebilir. Kalabalık misafir grupları için özel bir hizmet yapısı oluşturulmaktadır.

Kalkan Kiralık Villalar İle Unutulmaz Bir Tatil

Kalkan bölgesinde özel bir tatil yapmak isterseniz, öncelikle eşsiz Akdeniz manzarasını ve doğayla iç içe olan villaları göz önünde bulundurabilirsiniz.  Daha sonra Kalkan bölgesinde yer alan ve geçmişi 500 yıl öncesine uzanan uygarlıkları ziyaret edebilirsiniz. Her gün plaja giderek denize girmeyi ve akşamları Kaş ilçesinin renkli hayatına şahitlik edebilirsiniz. Böyle bir tatil imkanı için Kalkan kiralık villa seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Tatilde Kalkan kiralık villa seçeneklerini tercih ederek daha rahat ve lüks bir tatil elde edersiniz. Villa durağı tarafından sunulan bu villa seçenekleri içerisinde havuzu, bahçesi, ev dekorasyonu gibi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve günlük ihtiyacınızın karşılanmasına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda muhafazakar yaşama önem veren kişiler içinde muhafazakar villa seçenekleri yer alır. Muhafazakar villalar dışardan içerisinin görünmeyeceği şekilde dekore edilmiştir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış