familycouple
setuprateenter

Efeler Nerede, Nasıl Gidilir?

Efeler Nerede, Nasıl Gidilir?
Efeler Nerede, Nasıl Gidilir?

Efeler nerededir? Efeler’e nasıl gidilir? Efeler hangi ile sınırları içerisinde yer alır? Efeler ülkemizde hangi bölgede yer alır? Efeler’in turistik açıdan önemi nedir? Efeler etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Efeler’in özellikleri nelerdir? Efeler içerisinde gezilecek yerler nerelerdir? Efeler’in tarihçesi nedir? Efeler hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Efeler Nerededir?

Ege Bölgesi’nin en gözde tatil yerlerinden bir tanesi olan Aydın, ülkemizde gezilip görülmesi gereken illerden bir tanesidir. Efeler ise muhteşem bir güzelliğe sahip Aydın ili içerisinde yer almaktadır. Aydın ilinin batısında Ege Denizi, kuzeyinde İzmir ile Manisa, doğusunda Denizli ve güneyinde ise Muğla yer almaktadır. Efeler ise Denizli, Muğla, Manisa ve İzmir’e oldukça yakın bir konumdadır. Aydın ili, milattan önce yaklaşık 192 senesinde Romalıların hakimiyetinde olan bir şehirdir. Milattan sonra 395 yılında ise Aydın ili Romalıların egemenliğinden kurtulmuştur.

Aydın ili 13. yüzyılda ise Türkler tarafından fethedilmiştir. O dönemde yaşanan su sorunu nedeniyle yerleşim ilin güney kısmına doğru ilerlemiştir. 14. yüzyılda ise Aydınoğulları Beyliğine katılmış ve 15. yüzyılda Osmanlı Devleti egemenliği altına girmiştir.

Aydın ilinin ilçesi olan Efeler’in yaklaşık 294 bin nüfusu vardır. Aydın büyükşehir olduktan sonra Efeler’i ilçesi yapmıştır.

Efeler’e Nasıl Gidilir?

Efeler’e gidebilmek için öncelikle Aydın il merkezine kadar ulaşım sağlamanız gerekmektedir. Aydın il merkezine geldikten sonra merkezden her yarım saat başında kalkan toplu taşıma araçları ile kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Aydın ili ile ilçesi olan Efeler arasında uzak bir mesafe yoktur. Bu nedenle çok fazla zaman kaybetmeden kısa sürede buraya gelebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış