familycouple
setuprateenter

Edirne Kent Ormanı Nerede, Nasıl Gidilir?

Edirne Kent Ormanı Nerede, Nasıl Gidilir?
Edirne Kent Ormanı Nerede, Nasıl Gidilir?

Edirne Kent Ormanı Edirne’de ziyaret edip görebileceğiniz, saymakla bitmeyen doğal güzelliklere sahiptir. Edirne'yi ziyaret ettiğinizde tarihi yapılarıyla kültürel bir gezi görmenin beraberinde doğal güzelliklerine de kesinlikle bir gününüzü ayırmanızı öneriyoruz. Doğal güzelliklere ve doğaya ayıracağınız zamanı Edirne Kent Ormanı’nda değerlendirebilirsiniz.

Kuş seslerinden, doğadan, yeşillikten, yürümekten hoşlanıyorsanız temiz havasını soluyarak huzur veren anlar yaşayabileceğiniz Edirne Kent Ormanı’nda çok keyifli olabilirsiniz. Bilhassa hafta sonları ziyaret edip huzur bulabilmek için oldukça iyi bir yer olan Edirne Kent Ormanı Edirne halkının da ilgi odağında olan doğal bir güzelliktir.

Edirne Kent Ormanı içinde sonu olmayan yeşilliğin yanı sıra fotoğraf çekmek için manzaralar ortaya çıkaran ağaçlar ile çevrili doğal geçitler ve yeşilliklerin içerisinde görünmeyen banklar da bu ormanın güzel olmasını etkileyen faktörlerden biridir.

Edirne Kent Ormanı geniş bir ekosistem çeşitliliğine sahiptir. Edirne Kent Ormanı’nda yer alan ağaçlardan birkaçı yabani erik, ova karaağacı, muşmula, saplı meyveli karaağacı ve armutlardır.

Bilhassa haftanın bitkinliğinden kurtulmak ve kendinizi kuş seslerinin sağlamış olduğu huzur veren alana bırakmak için burayı ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Fotoğraf çekmeye meraklıysanız Edirne Kent Ormanı’nın dört mevsim süresince her mevsimin kendine ait renklerinin olduğu kusursuz fotoğraf çekimlerine imkan sağladığını söyleyebiliriz.

Edirne Kent Ormanı’nda keyiflice gezinmek, temiz havayı soluyarak sağlıklı bir şekilde yürümek ve kusursuz fotoğraflar çekmenin beraberinde yapabileceğiniz saymakla bitmez aktiviteler bulunmaktadır.

Bu ormanın içerisinde yer alan tesisler sayesinde çok kolay bir şekilde yemek ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Herkesçe sevilen Edirne Kent Ormanı’nda yapabileceğiniz başka bir aktivite ise hazır mangaldır. Tesis çalışanları tarafından sağlanan temizlik ve yemek hizmetleri ile belli kuralları olan hazır mangal hizmetinden faydalanırken ormanı kirletme ihtimalinden de kaçınmış olursunuz.

Bu eşsiz ormanda yapabileceğiniz benzer bir aktiviteyse hazır pikniktir. Hazır piknikle size verilen yiyecek ile o bölgede piknik sefası sürebilirsiniz. Edirne Kent Ormanı içerisinde eğlencenizi devam ettirebileceğiniz yerler içerisinde plaj voleybolu oynayabileceğiniz yerler, çocuklar için oyun yerleri, langırt gibi oyun yerleri ve bisiklet sürmek için parkurlar bulunmaktadır.

Edirne Kent Ormanı’na Nasıl Gidilir?

Şehir merkezine yalnızca 2 kilometre mesafede olan Edirne Kent Ormanı Edirne-Karaağaç güzergahı üzerindedir. Edirne Merkez’e vardıktan sonra Karaağaç otobüslerine binerek Edirne Kent Ormanı’na varabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış