familycouple
setuprateenter

Doğanın Muhafazakarlığını Yansıtan Villalar

Doğanın Muhafazakarlığını Yansıtan Villalar
Doğanın Muhafazakarlığını Yansıtan Villalar

Genellikle yazlık evlerde evler iç içe bir yapıya sahip oldukları için orada yaşayan aileler rahat bir tatil geçiremezler. Bunun yanı sıra muhafazakar aile yapısına sahipseniz tatil sırasında rahatsızlık hissedersiniz. Bu gibi rahatsız verici durumlara maruz kalmamak için muhafazakar aileler muhafazakar villa seçenekleri sayesinde istediği korunaklı yapıyı elde edebilir ve hiç rahatsızlık yaşamadan keyifli bir tatil yaşayabilirler.

Kişi sayısına ve tatil yapmak istediğiniz zamana bağlı olarak tercih edebileceğiniz onlarca değişik villa seçeneği ile beraber bu konutları tamamen mimari zevkinize göre de tercih edebilirsiniz. Bahsedildiği biçimde tam bir villa yapısı oluşturması nedeniyle muhafazakar tarzı villalarda öncelikli olarak bahçe bölümü ve bu bahçe içerisinde de özel bir havuz yer alır. Fakat özellikle havuz etrafında korunaklı bir duvarın bulunması, villanızın ve bahçe alanınızın dışarıdan görünmesini engelleyerek, tatilinizde istediğiniz mahremiyeti size sunmaktadır.

Ailenize Güzel Bir Hediye Muhafazakar Villa Kiralama

Kiralama yöntemi ile istediğiniz süre boyunca tatil gerçekleştirebileceğiniz muhafazakar villa çeşitleri, özellikle Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kalkan gibi bir doğa örtüsüne sahip ilçelerde konumlandırılmaktadır. Firmamızın sunduğu villa seçeneklerini incelediğinizde, öncelikle kişi sayısını belirlemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Çoğunlukla aileniz ile beraber kullanılabilecek villalarda 4 kişilik bir tercihte 2 yatak odası yer alırken, 6 kişilik seçimlerde ise 3 yatak odası gibi bir imkan yer almaktadır.

Muhafazakar villalar da yatak odası sayısı seçilmek ile birlikte banyo, mutfak, havuz, tuvalet, evin kaç kat olacağı, boyutu, otopark bulunup bulunmayacağı, jakuzinin bulunup bulunmadığı gibi birçok farklı avantajı da de gözden geçirebilirsiniz. Bu sayede aile yapınız için en ideal kullanımı oluşturacak muhafazakar villa tercihleriyle tatiliniz için doğru bir rezervasyon yapabilirsiniz.

Tatil süresince asla rahatsızlık yaşamayacağınız muhafazakar villalar avantajları açısından özellikle bütçenize uygun bir şekilde, merkezi konumda veya merkezden uzak sakin bir konumda villalarını tatilcilerinin isteklerine göre inşa etmiştir. İstediğiniz her an şehir merkezine kolaylıkla ulaşarak, alışverişlerinizi yapabileceğiniz, turistik noktalara erişebileceğiniz, plajlara ulaşabileceğiniz ve bunların yanı sıra deniz manzaralı ya da doğa manzaralı villalar seçmenizi sağlamaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış