familycouple
setuprateenter

Doğa Severler İçin Doğa İle İç İçe Tatil Villaları

Doğa Severler İçin Doğa İle İç İçe Tatil Villaları
Doğa Severler İçin Doğa İle İç İçe Tatil Villaları

Şehrin kalabalık ve gürültüsünden uzak bir yerde tatil yapmak istiyorsanız eğer doğa ile iç içe olan tatil villaları tamda size göre bir yerdir. Burada doğanın tam ortasına yapılmış tatil villalarında eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz.

Bütün yıl boyunca yaşamış olduğunuz iş temposunu burada kolaylıkla unutup zihninizi kötü düşüncelerden arındırabilirsiniz.

Doğa ile iç içe olan tatil villaları sizlere eşsiz bir tatil seçeneği sunmaktadır. Burada sadece doğanın ve kuşların sesi ile huzurlu bir ortama sahip olabilirsiniz. Dilerseniz doğa içerisinde deniz manzaralı bir tatil villasında dilerseniz tamamen doğa manzaralı bir tatil villasında tatil yapabilirsiniz.

Kalkan’da Doğa İçerisinde Yer Alan Tatil Villaları

Antalya’nın Kaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan Kalkan, size eşsiz tatil seçenekleri sunmaktadır.

Kalkan sınırları içerisinde yer alan doğa içerisinde sizler için yapılan tatil villaları pek çok özelliği ile muhteşem bir tatil fırsatı sunmaktadır. Burada kendinizi tıpkı evinizdeki gibi hissedeceksiniz. Kalkan’da yer alan kiralık tatil villaları, pozitif enerji yayan atmosferi sayesinde her yıl tatilciler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Doğa severlerin özellikle tercih ettiği doğa ile iç içe tatil villaları, eşsiz bir doğa manzarasına sahiptir. Burada sevdikleriniz ile birlikte bol ve temiz oksijenli bir tatil fırsatını kaçırmak istemezseniz.

Antalya’da Doğa İçerisinde Yer Alan Tatil Villaları

Tatilin en konforlu ve en özel seçeneklerinden bir tanesi de tatil villalarında yapacağınız tatildir. Tatil villalarında eşiniz ve sevdikleriniz ile birlikte gözlerden uzak rahat bir şekilde tatil yapabilirsiniz. Dilerseniz doğa içerisinde yer alan tatil villalarında dilerseniz deniz kenarına yakın tatil villalarında sevdikleriniz ile birlikte muhteşem bir tatil planı yapabilirsiniz.

Antalya sınırları içerisinde yer alan Üzümlü, Kalkan, Çukurbağ, Bezirgan, Kaş Merkez, Patara ve Gökseki tatil villalarını tercih edebilirsiniz. Sitemiz içerisinde yer alan tatil villaların özelliklerine ve resimlerine bakarak hatta konumlarına bakarak dilediğiniz tatil villasını şimdiden tercih edebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış