familycouple
setuprateenter

Deniz Manzaralı Lüks Tatil Villaları

Deniz Manzaralı Lüks Tatil Villaları
Deniz Manzaralı Lüks Tatil Villaları

Türkiye Dünya genelinde Akdeniz manzarasının ve keyfinin yaşanabileceği en eşsiz noktalardan bir tanesidir. Genel olarak Akdeniz Bölgesi'nin Kaş ve Kalkan gibi beldeleri Akdeniz manzarasının daha büyülü olduğu yerlerdir. Eşsiz olan bu bölgelerde Villa Durağı sayesinde kiralık lüks villaları seçim yaptığınızda, yaz tatili çok daha keyifli bir duruma gelmektedir.

Seçilen lüks villalar Akdeniz manzarasını tam karşısına alan ve aynı zamanda kendine ait havuz gibi olanakları ile tatili daha özel hale getiren mekanlar olmaktadır. Bahçesi, havuzu, otoparkı, terası ve estetik ev dekorasyonu sayesinde tamamen otel konforu oluşturan lüks villalar da tatil yaşamak ayrıcalıktır. Lüks villalar da isterseniz balayı tatili yapabilir, isterseniz ailenizle keyifli bir yaz tatili geçirebilirsiniz. Hatta dostlarınız ile kalabalık bir topluluk şeklinde de çocuklarınızla beraber güzel bir yaz tatili programı yaşayabilirsiniz.

En İyi Kiralık Lüks Villalar

Villa durağı aracılığı ile kiralayabileceğiniz lüks kiralık yazlık tatil villaları klasik konumda bulunan yazlık kiralık villalara kıyasla daha özel bir tasarıma sahiptir. Ayrıca mekanlar arasında muhafazakar villa alternatiflerinin de bulunması, özellikle muhafazakar aileler için de uygun seçenekler sunmaktadır. Bu sayede aile yapınıza uygun bir biçimde seçmiş olduğunuz lüks villalar da pek çok değişik fırsata ulaşarak, konforlu bir konaklama elde edebilirsiniz.

Lüks villa Kiralama fiyatlarına dahil olarak internet, dijital TV, elektrik ve su gibi olanaklar sunulmaktadır. Klima, mobilyalar, mutfak eşyaları, rutin bir şekilde bahçe ve havuz bakımı gibi olanaklar tatil konforunu arttırmaktadır. Ayrıca lüks kiralık yazlık tatil villaları bahçe bölümünde bulunan yeşil alan, barbekü, şezlonglar, kamelya gibi alanlara sahip olmakla beraber kimi zaman manzara terası ya da havuz başı teras gibi alanlar da bulunmaktadır. Ayrıca seçimlerinize göre lüks villalar sahile yakın bir konumda yahut şehirden ve gözden uzak bir konumda kiralanabilir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış