familycouple
setuprateenter

Delikli Koy Nerede, Nasıl Gidilir?

Delikli Koy Nerede, Nasıl Gidilir?
Delikli Koy Nerede, Nasıl Gidilir?

Rüzgar ve dalgaların meydana getirdiği büyüleyici güzelliğe sahip Delikli Koy, Egenin incisi İzmir ilimizdedir. Ege bölgesinin önde gelen tatil yeri Çeşme’de ki Delikli Koy da denize rahatlıkla girebilirsiniz. Alaçatı kıyılarında bulunan Delikli Koy, kısa süre önce jeosit alanı olarak ilan edilmiştir. Delikli Koy, Turkuaz rengi denizi ve dalgaların aşındırdığı kayaları ile misafirlerine unutmayacağı bir tatil deneyimi yaşatmaktadır.

Sakin ve huzurlu bir atmosferi tercih eden tatilcilerin uğrak yerlerinden bir tanesi olan Delikli Koy, doğal güzellikleri ile görsel şölen sunmaktadır.

Yaz sezonunda artan nüfusu ile gündem de kalan Alaçatı'da denize girmek için sakinliği isteyenlerin tercihi olan Delikli Koy, kampçılara da ev sahipliği yapmaktadır.

Delikli Koy adını içerisinde bulunan delikli kayadan almıştır. Delikli Koyu gelen tatilcilerin bir bölümü güneşten korunabilmek için çadır kurarken, bir bölümü de dalgaların aşındırdığı kayalıkların gölgesinde serinlemeyi tercih ediyor.

Sıcak havalardan kaçmak isteyenler de kendini Delikli Koy ’un buz gibi denizine bırakarak serinleyebilir. Delikli kayada fotoğraf çektirmek için koyu ziyaret edenlerin sayısı da çok fazla olduğu için fotoğraf sırası oluşturmaktadır. Delikli Koy, gelin damat adaylarının dış çekimleri için tercih ettiği koylar arasındadır.

Sayısız güzelliği içinde barındıran Çeşme’nin Delikli Koyu’nu en kısa sürede ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Delikli koy daha önceleri sadece bölgede yaşayan halk tarafından biliniyordu. Ancak sosyal medyanın kullanımının artması ile birlikte günümüzde en tanınmış koylardan bir tanesidir. Delikli Koya ismini kazandıran kayanın olduğu yerde çekilen fotoğrafların sıklıkla paylaşılması, bölgeyi popüler bir yere dönüştürmüştür. Delikli Koydaki denizin suyu Çeşme geneline kıyasla çok daha soğuktur. Bu gibi nedenlerden dolayı Delikli Koya yüzmeye gelenlerde her geçen gün artmaktadır.

Delikli Koya ulaşım için farklı seçenekler bulunmaktadır. Delikli Koy ziyareti için ilk önce İzmir’e daha sonra Alaçatı Port’a ulaşmanız gerekmektedir. Alaçatı Port’a geldikten sonra ortalama 4 km lik yolu takip ederek Alaçatı’yı geçip, sonrasında koya giden patikaya ulaşım sağlayabilirsiniz. Delikli Koya giden toplu taşıma aracı bulunmamakla beraber özel aracınızla da Delikli Koya rahatlıkla gidebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış