familycouple
setuprateenter

Dalyanaki Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Dalyanaki Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Dalyanaki Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Dalyanaki Koyu nerededir? Dalyanaki Koyu’na nasıl gidilir? Dalyanaki Koyu hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Dalyanaki Koyu ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Dalyanaki Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Dalyanaki Koyu’nun turistik açıdan önemi nedir? Dalyanaki Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Dalyanaki Koyu Nerededir?

Didim’de denize girebileceğiniz nadide yerlerden bir tanesi olan Dalyanaki Koyu, doğal bir liman konumunda yer almaktadır. Aracı olanların kolaylıkla ulaşım sağlayabilecekleri bir yer alan Dalyanaki Koyu, Köy Hizmetleri Kampı olarak kullanılmaktadır.

Dalyanaki Koyu, iri kumlu ve denizi oldukça güzel bir koydur. Ayrıca buraya günlük olarak tekne turları da sıkça uğramaktadır.

Dalyanaki Koyu, oldukça sakin bir denize sahiptir. Bir göl kadar sakin olan Dalyanaki Koyu’nun denizi, rüzgardan kaçmak isteyen balıkçıların ilk duraklarından bir tanesidir. Burada tekne turlarına katılarak Dalyanaki Koyu’nun sakin ve dalgasız denizinde muhteşem bir gezinti yapabilirsiniz.

Dalyanaki Koyu’na Nasıl Gidilir?

Dalyanaki Koyu’na gidebilmek için öncelikle Didim’den Akbük yoluna doğru devam etmeniz gerekmektedir. Daha sonra Didim Belediyesi önünden Akbük yolu üzerinden yaklaşık olarak 6,5 kilometre gittikten sonra Köy Hizmetleri tabelasını göreceksiniz. Bu tabeladan sağa dönerek içeri girdiğiniz zaman Dalyanaki Koyu’na varmış olursunuz.

Dalyanaki Koyu, Aydın ilinin Didim ilçesi sınırları içerisinde yer alan güzel ve görülmesi gereken bir koydur.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış