familycouple
setuprateenter

Dalaman Nerede, Nasıl Gidilir?

Dalaman Nerede, Nasıl Gidilir?
Dalaman Nerede, Nasıl Gidilir?

Dalaman nerededir? Dalaman’a nasıl gidilir? Dalaman hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Dalaman ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Dalaman’ın turistik açıdan önemi nedir? Dalaman hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Köyceğiz, Ortaca ve Fethiye gibi ünlü tatil noktaları arasındaki Dalaman, Muğla ili sınırları içerisindedir. Dalaman Ege ve Akdeniz Denizi'nin birbiri ile bağlandığı bir bölgede bulunmaktadır. Ege ve Akdeniz gibi değişik iki denizin ortak bir yerde buluşması ve Dalaman’ın dağların eteklerin de konumlanması nedeni ile yemyeşil ormanları yanı sıra birbirinden büyüleyici koyları ev sahipliği yapmaktadır. Dalaman Ülkemiz ‘deki yerli ve de yabancı turistlerin en fazla rağbet tercih ettiği yerlerden bir tanesidir. Dalaman ilçemizde havalimanı bulunması pek çok avantaj sağlamaktadır. Havalimanı popüler tatil noktası Dalaman’a ulaşım konusunda önemli bir role sahiptir.

Dalaman Nerededir?

Dalaman Muğla ilimizin 13 ilçesinden bir tanesidir. Dalaman Fethiye, Ortaca, Köyceğiz ve Denizli’nin Çameli ilçesi arasında konumlanmıştır. Ege ve Akdeniz Bölgesinin geçiş noktasında bulunan Dalaman, oldukça turistik bir yer olup yaz aylarında tatilcilerin akınına uğramaktadır.

Muğla’da bulunan Dalaman ayrıca iki uluslararası en önemli havalimanından birine ev sahipliği yapmaktadır. Göcek koyları olarak bilinen koylar ise Dalaman sınırları içerisinde yer almaktadır. Ayrıca Dalaman yat turizminin vazgeçilmez adresleri arasında yer almaktadır. Dalaman eski dönemlerde Anadolu’nun en büyük uygarlıklarından biri olan Likyalılara 600 yıl boyunca en sahipliği yapmıştır. Bu nedenle Dalaman’da eski dönemlere ait kalıntıları görmenizde mümkündür.

Dalaman’a Nasıl Gidilir?

Dalaman’a uçak ile seyahat etmek isteyenler kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilir. Dalaman’da iki uluslararası havalimanından bir tanesi bulunmaktadır. Dalaman’da bulunan havalimanının ilçe merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 6 kilometre kadardır.

Avrupa’nın pek çok yerinden Dalaman Havalimanına direkt olarak uçuşlar bulunmaktadır.

Bu nedenle yaz aylarında Dalaman oldukça kalabalık olmaktadır. Yerli ve yabancı pek çok turistin akın ettiği Dalaman, gerçekten muhteşem doğal güzelliklere sahip bir yerdir. Dalaman’a karayolu ile ulaşım sağlamak isteyenler Muğla ve Fethiye’de bulunan toplu taşıma araçlarını kullanarak kolaylık ulaşım sağlayabilirler.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış